Rodos Webin Allah Belasını Versin
-
5 gündür sitem açılmıyor telefonunu arıyorum açan yok email atıyorum cevap yok ucuz diye almayın boku yersiniz sakın denemeyin ben yandım siz yanmayın Allh aşkına....
-
bizden birinin firmasımıkiea :|
-
www.tescilet.net varken..
-
Natro yu tek geçerim hocam. Bir sürü domain aldık adamlar işlerini hakkıyla yapıyorlar. sorun olunca tatmin edici cevap veriyorlar. Ne zaman arasan ulaşabiliyorsun.Tavsiye ederim.
-
Kaç kere size 3-5 Ytl nin hesabını yapmayın diyorum dinlemiyorsunuz beni sağlam yerden alın
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------
Kaç kere size 3-5 Ytl nin hesabını yapmayın diyorum dinlemiyorsunuz beni sağlam yerden alın
-----------------------------
evet alpere katılıyorum..vivabilisim.com.tr varken ne uğraşıyosun bunlarla...
destek@internetsistemi.com ekleyin msn'e uzatın ayaklarınızı, hiç kesintisiz sitelerinizi yönetin, yayınlayın... :)
-
isimtescil.net varken ...
hoocam r10.nete aç cevap genelde tüm hostuclar orada buluşuyo. kesin seninkide oradadır
-
Bende rodos web kullanıyorum harbi o.ç bunları geçen hostları hacklenmiş heralde google da bi aradım tüm sitelerimin ftp şifrelerini gördüm oçları soruyorum cevap vermiyorlar. şuan site açık ama milyon kez sayfa görüntülenemiyor hatası olmuştur.
-
rodoswebin alayına sçim..ilk hostunu bi mjserver bide rodoswebden aldım kiside ofline host çkti aq bi gün varsa site bi gün yoktular..bnm zamanımdada hackelndi serverleri bir ay bedava uzattılar hostu ama neye yarar 5. ayda değiştirdim..
-
isimtescil de aynı bok
-
bu nekadar içten bir bedduadır ya...mükemmel :|