Rootlu Android Telefon İçin Crack Li Uygulama Arşivleri Tavsiyesi
-
elimde rootlu 2 gb ram i bulunan bir gm one cihaz var.
üzreinde envai çeşit crackli, mod lu, hackli uygulama denemesi yapmak istiyorum.
simkartı takılı değil ve anonim kullanacağım.
bildiğiniz crackli , yada crackli uygulama yükletecek uygulama var mı?
ücretli video sohbet uygulamalarını ücretsiz denyebileceğim apk lar var mı elinizde?
birsürü şey indirdim ama çoğu çalışmıyor yada ben beceremiyorum.
her türlü fantaziye açığım. brutal dildo ve fisting hariç
teşekkürler.
-
fdroid
zanti
-
wifi kill ve zanti vardı ağda mitm yapmak için.
zanti hoş uygulamaydı. Ağdaki cihazların http paketleri manipule edilebiliyordu. Mesela değiştirmemişlerse 2-3 sene kadar önce instagramda resimler http://... şeklinde olduğundan uzantısu .jpg olan istekleri senin istediğin fotoğrafla değiştirebiliyordun. Veya onların isteklerini sniff edebiliyordun.
-
peki azar ,omegle , bigo değerli taş hack olayları ne kadar gerçek ?
telefonu root ladıktan sonra ona işkence yapmaya başladım. ama anladım ki feşişi abartmam lazım.
bahsettiğim pronolardaki sahte fetiş değil.
bedenine mum dökme, vücuduna roplu iğne batırma , boncuklu kırbaçla sırtından kan çıkarma, bayılana kadar boğazını sıkma , tuvalet taşı yalatma gibi şeylerden bahsediyorum. konu ile ilgili apk desteklerinizi bekliyorum.
-
Azar gibi uygulamalar kendi sunucularında tutuyor bilgileri. Ne yaparsan yap premium özelliklere sahip olamazsın.
-
mkyb bunu yazdı
Azar gibi uygulamalar kendi sunucularında tutuyor bilgileri. Ne yaparsan yap premium özelliklere sahip olamazsın.
başkan onu tahmin etmiştim zaten. yanlız geçicide olsa game guardian apk ile taş hilesi olayını denedim.
hesap bir süre sonra ban yedi. demekki birşeyler yapılabiliyor.
azar kadar üzerine düşülen uygulama olasada ona benzer krılmış yada açığı bulunmuş uygulamalar mutlaka vardır.
mesela hotspot elite apk sorunsuz çalışıyor.
varmı böyle iş yapan apk
-
sanırım yapabileceğin en büyük çılgınlık game hack ile oyun içindeki paraları değiştirmek olur ki, çoğu oyun önlem almış durumda
-
zalimadam bunu yazdımkyb bunu yazdı
başkan onu tahmin etmiştim zaten. yanlız geçicide olsa game guardian apk ile taş hilesi olayını denedim.
azar kadar üzerine düşülen uygulama olasada ona benzer krılmış yada açığı bulunmuş uygulamalar mutlaka vardır.
varmı böyle iş yapan apk
hocam azar vs uygulamaları için çalıntı cc ile yaparsın ancak başka türlü imkansız
-
SaviorAngel bunu yazdızalimadam bunu yazdımkyb bunu yazdı
varmı böyle iş yapan apk
hocam azar vs uygulamaları için çalıntı cc ile yaparsın ancak başka türlü imkansız
onları nerede bulacağız peki
-
zalimadam bunu yazdıSaviorAngel bunu yazdızalimadam bunu yazdımkyb bunu yazdı
varmı böyle iş yapan apk
onları nerede bulacağız peki
altenen darbe türk
-
Rootun aslında pek bir esprisi kalmadı. Eskiden rootsuz Android bir moka yaramıyordu ama son 3-4 senedir gerek kalmadı. Ha ne olur wifi hacklemeye yarıyordu bir ara. Ondada modem firmaları zaten açığı kapattı.