Rus Askerlerini Doğrayan Çeçenler +18 Kesinlikle +18
-
http://goregrish.com/the-dagestan-beheadings-massacre-video/
videoda 1999yılında 200 kadar cecen sınırı gecip 3 köye saldırıyor ve köydeki polis ve askerleri öldürüyor 6 tane askeri rehin alıp kafalarını kesiyor.
not:+18 dir gercekten mide fln kalmadı bende sansür yok
-
kaçan kurtuluyor mu?
-
itfaiyeciTBT bunu yazdı:
-----------------------------kaçan kurtuluyor mu?
-----------------------------hayır onu sonra yere yatırıp elini kemerle balıyıp kör bıcakla kafasını yavaş yavaş kesmeye başlıyor. hemen ölmesini istemiyor zaten
-
Bu tip videoların kaynağı burasıdır,
-
ay ben bunu izlemiştim tuwalete zor atmıştım kendimi o çıkarttığı seslerden wideoya tıklamadım bile şuan :/
-
Bunlar hakikaten şerefsiz.Allah belalarını versin.Neden sadece kafasına sıkmıyorsunuz düşmanınızsa?
-
ataturkcu1 bunu yazdı:
-----------------------------Bunlar hakikaten şerefsiz.Allah belalarını versin.Neden sadece kafasına sıkmıyorsunuz düşmanınızsa?
-----------------------------kadın ve cocuklara yaptıklarını dusununce az bıle
vdeo yu ızlemedım ama az bıle yapmıslar
-
kady bunu yazdı:
-----------------------------ataturkcu1 bunu yazdı:
-----------------------------Bunlar hakikaten şerefsiz.Allah belalarını versin.Neden sadece kafasına sıkmıyorsunuz düşmanınızsa?
-----------------------------kadın ve cocuklara yaptıklarını dusununce az bıle
vdeo yu ızlemedım ama az bıle yapmıslar
-----------------------------evet rusların hamile kadınlarını karınlarını deşip cocukların bacakları ikiye ayırması yada genç cocukları infaz etmesi dahada beter ama bu onların gündüz gözü kafa kesmesini gerektirmez bence zaten o videodakilerin hepsi öldürüldü.
-
içim dışıma döndü boğazım kesiliyormuş gibi hissediyorum :S
-
başkalarının hayatı bizim filmimiz.. etkilenmiyorum. etkilenmediğim için kendimden utanıyorum.
-
izzmarit bunu yazdı:
-----------------------------başkalarının hayatı bizim filmimiz.. etkilenmiyorum. etkilenmediğim için kendimden utanıyorum.
-----------------------------:S
UzatmaNaciye tarafından 31/Ara/12 00:12 tarihinde düzenlenmiştir