Rüzgar Geçirmeyen Bere?
-
Askerde termal boyunluk almıstım onu sarıyordum kafama. üstünede normal bere takıyordum. gayet sıcak tutuyordu.tek dezavantajı kafanda saç kalmıyor :S
-
marankinin limon su karışımı yöntemini dene hiçbirşey kalmayacak.
denendi onaylandı. dua edersin bana
sayfa 358 biçok şey var ama ben bunu denedim için yazıyorum.
her 3 günde bir limon sıkılıp aynı miktarda su ilave edilerek gözlerden yaş
gecelek şekilde buruna iyice çekilmelidir. tedaviye 1 ay kadar devam edilmelidir
biraz daha açıklarsam yarından başlarsanız
cuma pazartesi perşembe yapıyorsunuz
pazar çarçamba cumartesi diyerek her haftada 3 gün de bir yapıyorsunuz.
gözünüzden yaş gelince bırakıyorsunuz. acılıdır. buruna limon sıkınca evin içinde dört dönersiniz.
sonra bir akıntı hissediyorsunuz. limon su eşit olacak abdest alır gibi buruna azar azar çekiyorsunuz. 1 ay sonra görüşürüz.
doğru yapın aşırıya kaçar çok yaparsanız damarları çatlatabilirmişsiniz abartmaya gerek yok direk neise yapın
futurist tarafından 11/Ara/14 18:54 tarihinde düzenlenmiştir -
Özel kuvvetlerin kullandığı ürünler.
-
banneduser bunu yazdı
Hacılar kronik sinüzit hastasıyım ve en küçük rüzgarda başım ağrıyor. Parama kıyıp rüzgar geçirmeyen bir de sağlıklı bere almak istiyorum. Önerebileceğiniz bişey var mı?
Bende de aynı sorun var ama sadece kafayı korumakla yetmiyor, sinüsler alında ve burnunun her iki yanında (gözlerin biraz altındaki boşluklarda) oluyor.Dolayısıysa rüzgarlı havalarda yüzünü de azami ölçüde koruman gerekli, Buralar ilhihap kaptımı baş ağrısı burun akıntısı başlar.. Çeken bilir, ama yine de en büyük sıkıntım bu olsun daha ne diyim...
elcondor tarafından 11/Ara/14 19:36 tarihinde düzenlenmiştir -
-
ben polar berenin ustune yun bere takiyorum super oluyor aslinda ruslarin takdigi kurklulerden alicaksin ama polarlilari dene yada kaliteli birsey al
-
İstanbulda Ahmet Karateyk diye bir Kırgız var. Ondan deri börk almıştım kardeşime. Bir de kendime aldım. Kışın kafamın en ufak üşüdüğünü hatırlamıyorum. Facebook üzerinden ulaşabilirsin. Dükkanları vardı fakat hatırlamıyorum ismini , ipek yolu veya türk dünyası olabilir.
-
futurist bunu yazdı
gecelek şekilde buruna iyice çekilmelidir. tedaviye 1 ay kadar devam edilmelidir
gözünüzden yaş gelince bırakıyorsunuz. acılıdır. buruna limon sıkınca evin içinde dört dönersiniz.
sonra bir akıntı hissediyorsunuz. limon su eşit olacak abdest alır gibi buruna azar azar çekiyorsunuz. 1 ay sonra görüşürüz.
doğru yapın aşırıya kaçar çok yaparsanız damarları çatlatabilirmişsiniz abartmaya gerek yok direk neise yapın
Tamamdır yapıcam bunu. Bi kez dışarı çıkıyorum sanki başımda hipodrom oynuyormuş gibi ağrıyor. Düşünmekten soğuyorum resmen. :/
-
futurist bunu yazdı
bu burun spreyleri genelde 1-2 gün kullandıktan sonra bende kılcal damarları patlatıyor, çok hassaslar sanırım. bu limon karışımı da hemen patlatmasın?
-