Rüzgar Geçirmeyen Bere?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    suleyman07
    suleyman07's avatar
    Erkek

Askerde termal boyunluk almıstım  onu sarıyordum kafama. üstünede normal bere takıyordum. gayet sıcak tutuyordu.tek dezavantajı kafanda saç kalmıyor :S

Ruhunda sükunete kavuşmak ve mutlu olmak isteyen insanlar inanmalı ve iman etmelidir, ama hakikatin peşindeki insanlar iç huzurundan vazgeçip yaşamlarını bu sorgulamaya adamak zorundadır.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi

marankinin limon su karışımı yöntemini dene hiçbirşey kalmayacak.

denendi onaylandı. dua edersin bana

sayfa 358 biçok şey var ama ben bunu denedim için yazıyorum.

her 3 günde bir limon sıkılıp aynı miktarda su ilave edilerek  gözlerden yaş

gecelek şekilde buruna iyice çekilmelidir. tedaviye 1 ay kadar devam edilmelidir

biraz daha açıklarsam yarından başlarsanız

cuma  pazartesi perşembe yapıyorsunuz

pazar çarçamba cumartesi diyerek her haftada 3 gün de bir yapıyorsunuz.

gözünüzden yaş gelince bırakıyorsunuz. acılıdır. buruna limon sıkınca evin içinde dört dönersiniz.

sonra bir akıntı hissediyorsunuz. limon su eşit olacak abdest alır gibi buruna azar azar çekiyorsunuz. 1 ay sonra görüşürüz.

doğru yapın aşırıya kaçar çok yaparsanız damarları çatlatabilirmişsiniz abartmaya gerek yok direk neise yapın

futurist tarafından 11/Ara/14 18:54 tarihinde düzenlenmiştir

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DjBlueMaN
    DjBlueMaN's avatar
    Erkek

http://www.thermoshop.com.tr/

Özel kuvvetlerin kullandığı ürünler.

Haşa Zulmetmez Kullarına Hüdası, Her Kulun Çektiği, Kendi İşinin Cezası!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elcondor
    elcondor's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    banneduser bunu yazdı

Hacılar kronik sinüzit hastasıyım ve en küçük rüzgarda başım ağrıyor. Parama kıyıp rüzgar geçirmeyen bir de sağlıklı bere almak istiyorum. Önerebileceğiniz bişey var mı?

Bende de aynı sorun var ama sadece kafayı korumakla yetmiyor, sinüsler alında ve burnunun her iki yanında (gözlerin biraz altındaki boşluklarda) oluyor.Dolayısıysa rüzgarlı havalarda yüzünü de azami ölçüde koruman gerekli, Buralar ilhihap kaptımı baş ağrısı burun akıntısı başlar.. Çeken bilir, ama yine de en büyük sıkıntım bu olsun daha ne diyim...

elcondor tarafından 11/Ara/14 19:36 tarihinde düzenlenmiştir

.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jawsap67
    jawsap67's avatar
    Erkek

fazla aramana gerek yok

http://www.thermoshop.com.tr/tf-heavy-kar-maskesi

bunu öneririm sana

Düzen hayatından memnun, düzülen ne zaman değişecek
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bandito
    Bandito's avatar
    Erkek
    ben polar berenin ustune yun bere takiyorum super oluyor aslinda ruslarin takdigi kurklulerden alicaksin ama polarlilari dene yada kaliteli birsey al
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

İstanbulda Ahmet Karateyk diye bir Kırgız var. Ondan deri börk almıştım kardeşime. Bir de kendime aldım. Kışın kafamın en ufak üşüdüğünü hatırlamıyorum. Facebook üzerinden ulaşabilirsin. Dükkanları vardı fakat hatırlamıyorum ismini , ipek yolu veya türk dünyası olabilir.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    banneduser
    banneduser's avatar
    Erkek
    futurist bunu yazdı

gecelek şekilde buruna iyice çekilmelidir. tedaviye 1 ay kadar devam edilmelidir

gözünüzden yaş gelince bırakıyorsunuz. acılıdır. buruna limon sıkınca evin içinde dört dönersiniz.

sonra bir akıntı hissediyorsunuz. limon su eşit olacak abdest alır gibi buruna azar azar çekiyorsunuz. 1 ay sonra görüşürüz.

doğru yapın aşırıya kaçar çok yaparsanız damarları çatlatabilirmişsiniz abartmaya gerek yok direk neise yapın

Tamamdır yapıcam bunu. Bi kez dışarı çıkıyorum sanki başımda hipodrom oynuyormuş gibi ağrıyor. Düşünmekten soğuyorum resmen. :/

ride or die..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek
    futurist bunu yazdı

bu burun spreyleri genelde 1-2 gün kullandıktan sonra bende kılcal damarları patlatıyor, çok hassaslar sanırım. bu limon karışımı da hemen patlatmasın?

goo.gl/qBNZmW
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
Toplam Hit: 3284 Toplam Mesaj: 28