Saat Meraklilari Hava Tahmin Barometre Atomik Saat Genel Bilgi Paylasim
-
sunyy2003 bunu yazdıweskeyy bunu yazdı
Amazon da Sony ler istediğin şekilde bekler. 🤨
Acarmisin hocam
İcf cb1b bilmem ne birader Londra da yaşıyor 1 sene kullandım alışkın olmadığım için teknolojik ömrünü tamamlamak üzere diğerleriyle bir yerde atıl duruyor. 🤨
-
weskeyy bunu yazdısunyy2003 bunu yazdıweskeyy bunu yazdı
Amazon da Sony ler istediğin şekilde bekler. 🤨
Acarmisin hocam
İcf cb1b bilmem ne birader Londra da yaşıyor 1 sene kullandım alışkın olmadığım için teknolojik ömrünü tamamlamak üzere diğerleriyle bir yerde atıl duruyor. 🤨
Radyolu saat hocam bu bunlardan bulunuyor ya
-
Konuyu açmana sebep olan eski sistem komple bir arada özellikleri olan olanlarından antikacı eskici yerlerinde bulacağına inanıyorum..🤨
-
weskeyy bunu yazdı
Konuyu açmana sebep olan eski sistem komple bir arada özellikleri olan olanlarından antikacı eskici yerlerinde bulacağına inanıyorum..🤨
Olurmu hala var oregon gibi iyi markalar Turkiye pazarina sokmuyorlar bir bakima adamlarda hakli girse ne olacak arkadaslarim bize gekince goruyor agizlari gevsek gevsek "yaaaaeee bu simdi nereden biliyor havayi , saati almanyadan guncelleyince ne olacak ki sanki".....
Turkiyede millet karnini doyuramiyor insanlarda hakli
-
@RitmFarbRacourci hacı yeni saatim geldi
Bir önceki modelden farkı ekranve GMT he birde radyo frekans çekim gucu dehs t öbürü sabaha doğru 4 de cekebiliyordu
-
sunyy2003 bunu yazdı
Bir önceki modelden farkı, ekran ve GMT . he bir de radyo frekans çekim gucu dehs t ,öbürü sabaha doğru 4 de cekebiliyordu
Buldum. Güle güle kullan.
Yalnız, kasası biraz büyük değil mi? Çocuk odasında sanırım. Sıcaklık ve BağılNem(yüzde ile) gösteriyor, sanırım.
Oregon, Radio Controlled , alarm.
Dehs T , neymiş ve nasıl birşeymiş bi bakayım yeniden.
RitmFarbRacourci tarafından 08/Mar/20 08:41 tarihinde düzenlenmiştir -
sunyy2003 bunu yazdı
Bir önceki modelden farkı ekranve GMT he birde radyo frekans çekim gucu dehs t öbürü sabaha doğru 4 de cekebiliyordu
Baya teknolojik bir cihazmış bu, güle güle kullanın .😊✌
-
Jubei bunu yazdısunyy2003 bunu yazdı
Baya teknolojik bir cihazmış bu, güle güle kullanın .😊✌
Esasen çok eskiden bir cihaz ama hoşuma gidiyor bazı şeyleri su saati otomatik ayarlaması yasa hava tahmini yaparken elindeki verilere göre (sıcaklık nem basınç) göre yaolpmasi filan
-
Saat değil bu ürün ama oregonun uzmanlık alanı bag bahçe için müthiş bir şey linkin benimle alakası yok karşıma çıktı
www.letgo.com/item/oregon-kablosuz-hava-ıstasyonu-wmr80-wmr80a-iid-953743595