Saç Beyazlamasına Çözüm?
-
Beyler saçlar yanlardan ve arka taraftan baya bir beyazladı. Bazen yaşlı hissettiriyor, berbere gidip cila dedikleri boyayla beyazları kapattırıyorum 2-3 ayda bir.
Hurriyetten gazete okurken stop grey diye bir reklama denk geldim. Düzenli kullanımda kalıcı etkisi oluyormuş. kullanan bilen varmı bu şeyi? Beyazları kapatacaz diye komple saçlardan olmayalım.
-
Bende de var. Tam tersi yakıştığı düşüncesindeyim. Hiç yaşlı kompleksine sokmuyor beni.
Bence ilaçsal şeyler sadece yavaşlatmayı sağlar, kalıcı çözümü değil.
-
Boyayacaksin hocam 1.5 ayda bir 20 dkni almaz boyamak evde
-
x coLin bunu yazdı
Bende de var. Tam tersi yakıştığı düşüncesindeyim. Hiç yaşlı kompleksine sokmuyor beni.
Bence ilaçsal şeyler sadece yavaşlatmayı sağlar, kalıcı çözümü değil.
Hocam bende yakıştığı kanısındayım fakat komplekse sokuyor beni.
@Aytekin hocam şuan zaten mecbur ya boyatıyorum yada boyuyorum psikolojime göre ama hiç çıkmasa ne güzel olurdu :)
-
saçınız var konuşuyonuz
-
beyaz hoşuma gidiyor ama yok (walter bishop'a yakışmıyo mu mesela beyaz saç, veya geleceğe dönüş filmindeki prof'a)
saçınızın rengini değiştirmek istemediğiniz sürece bırakın orjinali kalsın ne olacak, sokayım kimyasal çözümlere
ayrıca kel olsam da umrumda değil ama bu fırça gibi saçlarla kel kalacağımı düşünmüyorum
-
-
Siyah Hint kınası tavsiye ederim hocam. Kısa saç kullanıyorsan boya veya tonic fayda etmez. En iyi çözüm bana göre Hint kınası.
-
sakalda başladı. ayda 1 traş olurken önceden şimdi günlük oluyorum :/
-
boyayacaksin bende beyaz yok fakat sakal da kirmizilar cikiyor
-
kendi şahsi görüşüm saçın beyazlaması iyidir yani :) yakışır erkeğe orta beyazlık