Sadece Mobil Veri Aktif Etme
-
Arandığım zaman ulaşılamasın ama internetim olsun. Var mı boyle bir ayar androidde? Yada yazılım?
-
tüm aramaları reddet
https://www.cepkolik.com/telefon-acikken-kapaliymis-gibi-gosterme-yollari-249675/
-
iphone da rahatsiz etme modu var, aradiklari zaman bildirim dusmuyor veya karsi taraf kapattigi zaman dusuyordu sanirim.
Veya wifi baglanabilecegin bir yer varsa ucak moduna alip wifi yi acabiliyorsun.
Soyle birsey yapabilirsin (denemedim ama olabilir gibi)
Rehberinde hicbir numara kayitli olmasin. Iphone icin ayarlar > telefon > bilinmeyenleri sessize al
secenegini bir dene
-
Hocam android kullanıyorum. Wifi olayını evde yapıyordum. Fakat dışarda mecbur açıyoruz datayı. Engelleyince de direk kapatıyor karşı tarafin yüzüne. Hani ulaşılamıyor olunca tel cekmedi sarz bitti diyip gecistiriyorum. Bazen cidden bezdiriyorlar. Sonra baktığın zaman da aradık niye bakmadın diye trip atıyorlar o kadar yani.
-
Root ile mümkün sadece LTE modunu aktif edersen sadece internete girer arama mesaj yapamazsin
-
Arama yönlendirme çalışır. Bi de @underzero hocam iphonedaki o olayda sanki karşı tarafa sürekli meşgul çalıyordu telefon. Öyle anımsıyorum
-
x underzero bunu yazdı
iphone da rahatsiz etme modu var, aradiklari zaman bildirim dusmuyor veya karsi taraf kapattigi zaman dusuyordu sanirim.
Veya wifi baglanabilecegin bir yer varsa ucak moduna alip wifi yi acabiliyorsun.
Soyle birsey yapabilirsin (denemedim ama olabilir gibi)
Rehberinde hicbir numara kayitli olmasin. Iphone icin ayarlar > telefon > bilinmeyenleri sessize al
secenegini bir dene
Bunda da karşı tarafı engellemişsiniz gibi bir izlenim oluyor.
-
Operatör turkcell ise upcall uygulaması aradığın şey hocam. Arayana direkt ulaşılamıyor tonu çalıyor
-
Only LTE yaparsan çağrı almazsın.
LTE'de arama desteği yok, sadece data.
-
Numaranı kapalı olan bir cep telefonuna yönlendirebilirsin.
-
Turkcell'in upcall diye bir uyugulamasi var oradan rahatsiz etme modunu actim. Yurtdisindayim sadece sms aliyorum aranmalari kabul etmiyorum. Cok işime yariyor.