Sağlam Bi Virüs Lazım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sittinsene
    sittinsene's avatar
    Erkek

ntldr dosyasını  silecek bir exe yada .bat yap çift tılaması kafi gelir sanırım açılırken ntldr eksikder açılmaz

VERENDE..."O" ALANDA..."O" NEDİR SENDEN GİDECEK?,TELAŞINI GÖRENDE "CAN" SENİN ZANNEDECEK!!!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Melik
    Melik's avatar
    Erkek
    sittinsene bunu yazdı

ntldr dosyasını  silecek bir exe yada .bat yap çift tılaması kafi gelir sanırım açılırken ntldr eksikder açılmaz

Sonuç'a gidilebilecek bi yan kanal o hocam.
    Arkadaş disk içindeki verileride sildirmek istiyor.
    Öncelik Diskleri temizleyecek bir komut sonra pc'nin açılmamasını yada sürekli resetlenmesi gerek.

Profil fotoğrafndaki begenme sayısını popülerlikle eşdeger kılan bir ülkede yaşıyoruz
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YasamaK
    YasamaK's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

alman nab32 virüsü olsa pc nin aq o denli hızlı bulaşıyor ama ben de arıyorum aslın da vrüs de paylaşım bölümü olmalı orada bulaşmış dosyalar paylaşılsa süper olur..

SEVİŞİRKEN EN ZEVKLİ OLAN ŞEY.. tamam, dikkatinizi çektim. ne kadar meraklısınız böyle şeylere terbiyesizliğin lüzumu yok yani :D (, sessizce öldürüyor.)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lepusmorris
    lepusmorris's avatar
    Erkek

kendi bilgisayarında deneyen var mı? bir de win7, vista vs.. işletim sistemlerinde de çalışıyor mu?

..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CANN1
    CANN1's avatar
    Erkek

sonuç alamayacam gibi bu konuda :(

Carpe Diem
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    imlegend
    imlegend's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Bir ara birisi paylaşmıştı hatta sanal işletim sistemini gömçürmüştüm bilerek ve isteyerek. Sistem pert olmuştu.

HDD de birşeyler olması lazım. Bir ara HDD'yi bilgisayara taktığımda aklıma gelirse yüklerim.

Toplam Hit: 3516 Toplam Mesaj: 17