Şampiyonlar Ligi Finali Cüneyt Çakır'ın
-
Kulüpler bazında Avrupa'nın 1 numaralı futbol organizasyonu olan UEFA Şampiyonlar Ligi finaline Türk hakem Cüneyt Çakır atandı.
Sonunda beklenen oldu... Türk hakemliğinin gururu Cüneyt Çakır, Avrupa'nın kulüpler bazında 1 numaralı organizasyonu olan UEFA şampiyonlar ligi finaline atandı.
İspanya'nın Barcelona ile İtalya'nın Juventus takımları arasında oynanacak final karşılaşması, 6 Haziran'da Almanya'nın başkenti Berlin'de yapılacak.
2014 Dünya Kupası'nda da görev alan Cüneyt Çakır'ın UEFA Şampiyonlar Ligi finaline atanması, Türk hakemliğinin geldiği en üst nokta olarak kabul ediliyor.
UEFA'nın resmi internet sitesinde yapılan açıklamaya göre, 38 yaşındaki başarılı hakemimizin yardımcılıklarını Bahattin Duran ve Tarık Ongun yapacak.
Dördüncü hakemliğini İsveçli hakem Jonas Eriksson'un yapacağı dev finalin 5. hakemi Hüseyin Göçek, 6. hakemi ise Barış Şimşek olacak. Yedek asistan hakem ise Mustafa Emre Eyisoy olarak açıklandı.
-
valla büyük olay..tebrikler
-
Adam işini yapıyor be abi sankim
-
Üç büyüklerde 11 kişiyi topla bir cüneyt çakır etmiyor
-
Gurur verici bir olay. Helal olsun.
-
adamın kendi başarısı muhtemelen eğer o emekli uefa başkan yardımcısının bir katkısı baskısı olmadıysa
fakat en üst nokta dünya kupası finalini yönetmek onuda alması lazım
türklerde biraz bişeylerde başta bulunsun artık
dünyada top olan yarış vb organizasyonlarında türk yok amk bu ne biçim ülke sorgulamak gerekiyor -
inşallah penaltılara gider maç.
juventus'un almasını istiyorum.
Cüneyt hocaya başarılar
-
Galaksi ligi finali yönetse de benim gözümde dengesizin-eyyamcının önde gideni.
Neyse Hayırlı Olsun en azından Avrupa'da bir Türk hakem gördük yıllar sonra.
-
x AnaMuhalefet bunu yazdı
Galaksi ligi finali yönetse de benim gözümde dengesizin-eyyamcının önde gideni.
Neyse Hayırlı Olsun en azından Avrupa'da bir Türk hakem gördük yıllar sonra.
imza yorum ilişkisi...
-
türkiye liginde farklı avrupada farklı yönetiyor. çok net bu. türkiye liginde eyyamcının görev adamının ta kendisi iken avrupada elit bir hakem.
-
x FOXXLY bunu yazdı
türkiye liginde farklı avrupada farklı yönetiyor. çok net bu. türkiye liginde eyyamcının görev adamının ta kendisi iken avrupada elit bir hakem.
Yani fanatikliğin getirdiği tiksinti ile bu şekildeymiş gibi gelmesi daha mantıklı bence.
Tabi siz daha iyi bilirsiniz abüler fakat
Bu adamı avrupaya alırken lan bir bakalım ülkesinde nasıl yönetiyor dememişler mi hiç
Tepeden düşme avrupa hakemi olmadı
Ama gelgelelim ben kendimi bildim bileli derbi maçlarının tek bir hakemi bile övülmedi lan bu iyiymiş denilmedi hep şöyle hakem böyle hakem ibne hakem denildi. Bu yüzden bence cüneyt çakıra laf atıyorsunuz