folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Şampiyonlar Ligi Finali Cüneyt Çakır'ın

Şampiyonlar Ligi Finali Cüneyt Çakır'ın

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Erkek

Kulüpler bazında Avrupa'nın 1 numaralı futbol organizasyonu olan UEFA Şampiyonlar Ligi finaline Türk hakem Cüneyt Çakır atandı.

Sonunda beklenen oldu... Türk hakemliğinin gururu Cüneyt Çakır, Avrupa'nın kulüpler bazında 1 numaralı organizasyonu olan UEFA şampiyonlar ligi finaline atandı.

İspanya'nın Barcelona ile İtalya'nın Juventus takımları arasında oynanacak final karşılaşması, 6 Haziran'da Almanya'nın başkenti Berlin'de yapılacak.

2014 Dünya Kupası'nda da görev alan Cüneyt Çakır'ın UEFA Şampiyonlar Ligi finaline atanması, Türk hakemliğinin geldiği en üst nokta olarak kabul ediliyor.

UEFA'nın resmi internet sitesinde yapılan açıklamaya göre, 38 yaşındaki başarılı hakemimizin yardımcılıklarını Bahattin Duran ve Tarık Ongun yapacak.

Dördüncü hakemliğini İsveçli hakem Jonas Eriksson'un yapacağı dev finalin 5. hakemi Hüseyin Göçek, 6. hakemi ise Barış Şimşek olacak. Yedek asistan hakem ise Mustafa Emre Eyisoy olarak açıklandı.

Viski var önlerinde , Ne içen dediler ? ırakı dedim ben https://www.kisa.link/QobI
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

valla büyük olay..tebrikler

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tuzlu Kahve
    EricNorthman
    EricNorthman's avatar
    Erkek

Adam işini yapıyor be abi sankim 

Bu plandan niye profil resmi değişmiyor
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArduouS
    ArduouS's avatar
    Erkek

Üç büyüklerde 11 kişiyi topla bir cüneyt çakır etmiyor 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stabilo
    stabilo's avatar
    Erkek

Gurur verici bir olay. Helal olsun.

vanity is definitely my favorite sin
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AllahinOglu
    AllahinOglu's avatar
    Erkek

adamın kendi başarısı muhtemelen eğer o emekli uefa başkan yardımcısının bir katkısı baskısı olmadıysa

fakat en üst nokta dünya kupası finalini yönetmek onuda alması lazım

türklerde biraz bişeylerde başta bulunsun artık

dünyada top olan yarış vb organizasyonlarında türk yok amk bu ne biçim ülke sorgulamak gerekiyor

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sherlock.
    r10aldinho
    r10aldinho's avatar
    Erkek

inşallah penaltılara gider maç.

juventus'un almasını istiyorum.

Cüneyt hocaya başarılar

İlk batışını ben gördüm güneşin, Gün dönümüne sen yetiştin, Kaptanı benim bu geminin, En son ben çıkarım, Panik etmeyin ___________________________________________________________ iletisim: www.tahribat.com@gmail.com
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AnaMuhalefet
    AnaMuhalefet's avatar
    Erkek

Galaksi ligi finali yönetse de benim gözümde dengesizin-eyyamcının önde gideni. 

Neyse Hayırlı Olsun en azından Avrupa'da bir Türk hakem gördük yıllar sonra.

Bir işi: " BİLMEYEN " ELEŞTİRİR, " AZ BİLEN " AKIL VERİR, " YAPAMAYAN " ÇAMUR ATAR, " BİLEN " YAPAR.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek
    x AnaMuhalefet bunu yazdı

Galaksi ligi finali yönetse de benim gözümde dengesizin-eyyamcının önde gideni. 

Neyse Hayırlı Olsun en azından Avrupa'da bir Türk hakem gördük yıllar sonra.

imza yorum ilişkisi...

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

türkiye liginde farklı avrupada farklı  yönetiyor. çok net bu. türkiye liginde eyyamcının görev adamının ta kendisi iken avrupada elit bir hakem.

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Retro
    by_Tet
    by_Tet's avatar
    Erkek
    x FOXXLY bunu yazdı

türkiye liginde farklı avrupada farklı  yönetiyor. çok net bu. türkiye liginde eyyamcının görev adamının ta kendisi iken avrupada elit bir hakem.

Yani fanatikliğin getirdiği tiksinti ile bu şekildeymiş gibi gelmesi daha mantıklı bence.

Tabi siz daha iyi bilirsiniz abüler fakat

Bu adamı avrupaya alırken lan bir bakalım ülkesinde nasıl yönetiyor dememişler mi hiç

Tepeden düşme avrupa hakemi olmadı

Ama gelgelelim ben kendimi bildim bileli derbi maçlarının tek bir hakemi bile övülmedi lan bu iyiymiş denilmedi hep şöyle hakem böyle hakem ibne hakem denildi. Bu yüzden bence cüneyt çakıra laf atıyorsunuz

iyibu! yeniden..
Toplam Hit: 2824 Toplam Mesaj: 28