Samsung S5830I Galaxy Ace Android
-
bu cihazı almayı planlıyorum müridler varmı kullanan yada eleştirmek isteyen yada tavsiye eden yada etmeyen yada. :(
-
400 daha koy htc desire hd al androidin tadını çıkar
-
Dahili Hafıza (mb)158
hocu bu seni yikar bitirir :)
-
1 senedir kullanıyorum.yatmak üzereyken konuyu gördüğümden uzun uzadıya anlatamıycam, kısaca söyliyim alma.
-
bugün almayı düşünüyordum moralim bozuldu :D sadece facebook ve internet için almayı planlıyordum. :D
-
EnableTurk bunu yazdı:
-----------------------------bugün almayı düşünüyordum moralim bozuldu :D sadece facebook ve internet için almayı planlıyordum. :D
-----------------------------al ozaman
-
alma usta.
-
Sakın alma!
-
bide neden olduğunu söyleseniz hocam :D
-
EnableTurk bunu yazdı:
-----------------------------bide neden olduğunu söyleseniz hocam :D
-----------------------------3g si sorunlu ben avea hat kullanıyorum.3g kullanamıyorum
baskada video cekerken sorun yaratıyor.bunun cozumude yazılımı kies ile guncellemek.
baskada son olarak piyasada bu telefona uygun custom rom cok az.tr icin offical rom yaynlanmadı.
bukadar
-
ben kullanıyorum memnunum, vodafone aylık cepnet ile birlikte kullanıyorum.
konuşma ve mesajlaşmanın dışında; mail, twitter, bankacılık işlemleri, whats app ve bilumum internet işlemleri için kullanıyorum bana yetiyor. çok sık olmasa da navigasyon kullandığım oluyor. sonuç olarak işte bu tür işlemler için bana yetiyor, kullanımın bu şekilde olacaksa sende memnuniyetle kullanabilirsin.