folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Sanal Olmayan, Ev Oyunu (?)

Sanal Olmayan, Ev Oyunu (?)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ali_rock
    ali_rock's avatar
    Erkek

beyler, acaba evde gençler arasında oynanılabilecek(partilerde ev buluşmalarında vs.) çocuksu olmayan bildiğiniz kaliteli oyunlar varsa nasıl oynanıldığını paylaşır mısınız.mesela: sayko(ki bu oyununda nasıl oynandığını bilmiyorum, kimse düzgün bir biçimde ifade edemedi)Ancak monopoly tarzında ücret karşılığında oynanılan oyunlardan aramıyorum. 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    7-19
    7-19's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

tabu oyna hoca, tavla turnuvasi yapin acayip zevkli

la liberte ne meurt jamais.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DaSpOnGe
    DaSpOnGe's avatar
    Erkek

la kutusu mor bi oyun vardı 6 kategoride sorular çıkıyo çember şeklinde bi kağıtta oynanıyodu işte herkesin bi pastası oluyo pasta dilimi topluyosun güzeldi,jenga var böylemi yazılıyodu unuttum :D

You think you've travelled far and never seen the stars :)))
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    O Şimdi Astek
    deja-vu
    deja-vu's avatar
    Erkek
    DaSpOnGe bunu yazdı:
    -----------------------------

la kutusu mor bi oyun vardı 6 kategoride sorular çıkıyo çember şeklinde bi kağıtta oynanıyodu işte herkesin bi pastası oluyo pasta dilimi topluyosun güzeldi,jenga var böylemi yazılıyodu unuttum :D

trivial pursuit:)kazık oyundur çok tıkandım ben bu oyunu oynarken.babam felaket oynardı ama:D

Almanya Fatihi
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SnowDrop
    SnowDrop's avatar
    Erkek

batak okey pis yedili  pişti vs. 

ben küçükken 5 yaşındaydım lan bu kadar açık ve net.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mürşide
    izzmarit
    izzmarit's avatar
    Dişi

Batak veya poker.

Sayko ise şöyle oynanıyor.. Öncelikle oyunu bilmediğinden emin olduğunuz biri kurban olarak seçilip sizi duyamayacağı bir yere gönderiliyor. Sonra kalanlar belirli bir düzende oturuyor, mesela daire şeklinde. Oyunun ilerleyişi kurbanın gelip size soru sorması ve sizin yanıtlamanız şeklinde olacak, ve kurban oyunun ne olduğunu çözmeye çalışacak. O yüzden aranızda oyunu nasıl karıştıracağınıza karar veriyorsunuz, temel nokta herkesin bir sağındakine ya da mesela işte iki sağındakine/solundakine göre yanıt vermesi. Diyelim herkesin sağındaki insan olmasına karar verdiniz. Mesela senin adın Ahmet olsun, yanında Ayşe adlı bir hatun oturuyor olsun. Ayşe ne giymiş nelerden hoşlanır falan bu tip şeyleri bilmen lazım, herkes aynı şekilde bir sağındaki insan gibi davranacak. Kurbanı çağıracaksınız sonra ve soru sor diyeceksiniz. Mesela senin gözlüğün var diyelim, Ayşenin yok. Adam sana gelip abi ne zamandır gözlük takıyorsun derse ne gözlüğü olm benim gözlüğüm yok ki diyeceksin. Ya da mesela işte kız arkadaşın hede hödö falan gibi bir soru sorarsa ben erkeklerden hoşlanıyorum kız arkadaşım yok ki benim falan diyeceksin (: arkadaşın o şekilde olayı çözmeye çalışacak, siz de kopacaksınız. Bir de mesela diyelim ki en sevdiğin yemek ne falan gibi bir soru geldi, bilmediğin bir şey. Söyledin bir şey ama yanlış, bu durumda Ayşe sayko diyor, herkes ayağa kalkıyor ve rastgele bir şekilde tekrar oturuyorsunuz. Bu sefer yanına bir başkası gelmiş oluyor ve mesela aynı soruyu bile sorsa adam tekrar farklı bir yanıt alıyor oluyor. Falan filan, böyle bir şey işte umarım anlatabilmişimdir (:

sigara değil, balık olan.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wrongly
    wrongly's avatar
    Erkek

risk diye bir oyun var abi. savaşla alakalı ama çok müthiş zevkli falan filan bir oyun. araştır, mutlaka geçer internette. 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CiRKiN
    CiRKiN's avatar
    Erkek

ABDİ oyna...

Bütçenize göre bira viski rakı vodka vb içkiler yada suyla oynanır. iskambil kagıtlarının değerlerine göre shot yaparsın.wc ye gitmek ve kusmak yasak, yapan tekrar shot ceker. her kartın özel bi anlamı vardır...

Acayip zevkli oyundur.ilginizi çekerse detaylarıyla yazarım...

JACK TİESTO TAHRİBAT ... FAKİR BİR ŞİMAL KİLİSESİNDE ŞEYTAN İLE RAHİBİN MACERASI
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek

CiRKiN bunu yazdı:

ABDİ oyna...

Bütçenize göre bira viski rakı vodka vb içkiler yada suyla oynanır. iskambil kagıtlarının değerlerine göre shot yaparsın.wc ye gitmek ve kusmak yasak, yapan tekrar shot ceker. her kartın özel bi anlamı vardır...

adam biliyor işi yıl başında bizim elemanlarla böyle birşey planlıyorduk ama dayaklı :D

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CiRKiN
    CiRKiN's avatar
    Erkek

Amd-x bunu yazdı:

CiRKiN bunu yazdı:

ABDİ oyna...

adam biliyor işi yıl başında bizim elemanlarla böyle birşey planlıyorduk ama dayaklı :D

biz 5 kişi 2 kasa bira bitirirdik.kusar tekrar içerdik.kafanın 1 milyon olmasını geç olayın bi noktasından sonra kimse oyunu takip edemiyo altına sıçarsın gülmekten zaten...

JACK TİESTO TAHRİBAT ... FAKİR BİR ŞİMAL KİLİSESİNDE ŞEYTAN İLE RAHİBİN MACERASI
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ANNE
    irwa
    irwa's avatar
    Dişi

sessiz sinema :D

dewdim dewrildim geldim
Toplam Hit: 5397 Toplam Mesaj: 32