Sanal Seks Zina Mıdır?
-
ozoglan bunu yazdı:
-----------------------------
Deli_Dervis bunu yazdı:
ozoglan bunu yazdı:
zina: evli bireylerin yaptığı fuhuştur.bekar 1kişi zina yapamaz :)
-----------------------------ne yapar hocam? :D ayrıca kuranda zina yapmayın demiyor yaklaşmayın diyor demiş bi arkadaş yani Allah bırak zina yapmayı zinaya yaklaşmayı bile yasaklıyor... niye ? yaklaşan adam kim olursa olsun illaki düşer zinaya bu yüzden yaklaşmak bile sakıncalı haram yani (: zinanın sanalı gerçeği farketmez bide ya ne saçma bişey bu hem sex demişin hemde zina olurmu demişin ne farkı kaldı :D
-----------------------------zina ewli bireyler için tanımlanmış.bekar kişinin yaptına ister fuhuş de ister sex de ama zina diyemezsin.bu arada nefsinize hakim olun,yapmayın kötü şeyler :)
-----------------------------zina günahsa, nihaksız sex (o anda başkasıyla nikahlı değilsek) sina değilse, sex serbest mi ? Dini yönden..
-
zina ewli bireyler için tanımlanmış.bekar kişinin yaptına ister fuhuş de ister sex de ama zina diyemezsin.bu arada nefsinize hakim olun,yapmayın kötü şeyler :)
-----------------------------zina günahsa, nihaksız sex (o anda başkasıyla nikahlı değilsek) sina değilse, sex serbest mi ? Dini yönden..
-----------------------------hukuk açısından.ben dini kısımdan bahsetmiorum
-
irwa bunu yazdı:
MacuncuMacit bunu yazdı:
Kızların %75'i veriyor. %50 si webcam show yapıyorsa buradn çıkacak sonuç kaşarlar :| Konuya bak çay demle :|
-----------------------------yawaş be hacı :| kaşar demek ne kadar kolay bende aşağılayıcı bi genelleme yapsam ne hissedersin ? empati kur öle yorum yaz..
herneyse bana göre hem zina hem de aldatmaktır çok istiosan alırsın beraber olduğun sewgilin / eşin onunla yaparsın yok böle bi olay
-----------------------------sevgilisi yada eşi olsa bu adam neden sanal seks yapma gereği duysun ki :|
-
baris_ekin bunu yazdı:
irwa bunu yazdı:
MacuncuMacit bunu yazdı:
Kızların %75'i veriyor. %50 si webcam show yapıyorsa buradn çıkacak sonuç kaşarlar :| Konuya bak çay demle :|
-----------------------------yawaş be hacı :| kaşar demek ne kadar kolay bende aşağılayıcı bi genelleme yapsam ne hissedersin ? empati kur öle yorum yaz..
herneyse bana göre hem zina hem de aldatmaktır çok istiosan alırsın beraber olduğun sewgilin / eşin onunla yaparsın yok böle bi olay
-----------------------------sevgilisi yada eşi olsa bu adam neden sanal seks yapma gereği duysun ki :|
-----------------------------sevgili/eşiyle yapıyordur :B
-
olum ne güzel konular tartışmız. hortlatayım dedim. umarım başarılı olur