SAP İle Günlük 1000 TL Kazanın
-
günlük 1000 tl :D biz niye yaşıyoruz abi , kardeşime söyliyim ygs ye hazırlanmasın direk buna başlasın 3 yıla aylık geliri 5000 liraya ulasır heralde.
İlla ki kazananlar vardırda bu işe girişen her babacanda o parayı kazanamaz be üstad ...
-
Valla başka bir şey için yırtınmaya lüzum yok gayet mantıklı bir yatırım olur... Müsait olan veya bu piyasada görev almak isteyen herkese tavsiyemdir. Bildiğim büyük firmalar kullanıyor ve ne isteniyorsa anında bilgiye erişiyorlar, rapor bir tık ötede oluyor... Freelance danışmanlarda paranın damına kar yağdırıyor... Hayat onlara güzel...
TR-SCOPJE tarafından 05/Oca/13 02:06 tarihinde düzenlenmiştir -
AnaMuhalefet bunu yazdı
Dediğine göre bir ton para kaldıran profesyonel adamlar niye kendilerine ayırabilecekleri kısa zamanları değerlendirmek yerine bir de ders vermeyle falan uğraşıyorlar? Kendilerinden sonra gelip en büyük pasta dilimini yiyecek kimse olmamasından mı korkuyorlar?
bu mantıkla kimse yetişmez,
-
kulaksiz bunu yazdıAnaMuhalefet bunu yazdı
Dediğine göre bir ton para kaldıran profesyonel adamlar niye kendilerine ayırabilecekleri kısa zamanları değerlendirmek yerine bir de ders vermeyle falan uğraşıyorlar? Kendilerinden sonra gelip en büyük pasta dilimini yiyecek kimse olmamasından mı korkuyorlar?
Sorunun kibarca soruluşu:
"Bu uzmanları eğitimci olarak ders verme hususunda cezbeden nedir?"
-
AnaMuhalefet bunu yazdıkulaksiz bunu yazdıAnaMuhalefet bunu yazdı
Sorunun kibarca soruluşu:
"Bu uzmanları eğitimci olarak ders verme hususunda cezbeden nedir?"
birçok nedeni var,
freelance danışman ne kadar kişi yetiştirirse kendi reklamıda o kadar yapılmış olur.
birçok şirkette yetiştirdiği elemanlar olur, böylelikle daha çok iş gelir.
kendi gidemediği işlere gönderebileceği adamlar olur.
proje yönetimi yapıyosa elinin altında güveneceği kişiler olur vs.
ama eğitim vermeyen hatta nasıl öğrenebilirm diye kendisine sorulduğunda cevap vermeyen danışmanlar çoğunlukta
-
HolyOne bunu yazdı
kulaksiz:
Hocam SAP da para olduğunu biliyorum. yani sana hak veriyorum. sadece sebebini anlamakta güçlük çektiğim için yazdım onları =)
Bi akrabamın teknik müdür olduğu fabrikaya kurmuşlar 2 sene önce, hala ayağa kaldıramamışlar danışmanlar gelip gidiormuş =)
SAP olayı muallak bir iş. SAP ı kimden aldığın önemli. Atıyorum boya fabrikan var ise. daha önce boya fabrikasına çözüm üretmiş bir SAP çözüm ortağıyla çalışman lazım. rastgele bir firmayla çalışırsan sonu hüsran olur. her firma bünyesinde yazılımcı çalıştıracak diye bir şart yok. hem yazılımı 100 kişi ile yazarsın 10 kişi ile bakımını yaparsın. memleketimdeki firmaların çoğunun da sikimdirik iş yaptığını düşünürsek sap iyi bir çözüm :) oluyor. 10 tane yazılımcı ile aynı programı yazmaya kalksan 5000 tl birim maliyeti olsa (çoğu junior olur bu fiyatla) senede 600.000 tl eder ki 1 sene sonra elinde program olcağının garantiside yok.