folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Sapıklıkta Sınır Tanımıyorlar !

Sapıklıkta Sınır Tanımıyorlar !

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shed510
    Shed510's avatar
    Erkek

Katli vacip net...

İnsanın İçindedir hakikat, dışarısı sadece manzara !!!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeyrekli
    zeyrekli's avatar
    Erkek
    cankol bunu yazdı

ya bu gırtlağını siktiklerim (kusura bakmayın uzun zamandır tepkili olduğum bir konu) bunun gibi onlarca kişiyi kandırıp sağda solda ifşa diye paylaşıp para kazanıyorlar. forumlarda ücretli linklerden , 150-250 TL'ye varan premium üyelikler vs.

Hayır siteleri erişime engellemekten başka bir çaresi de yok kimsenin, çünkü hepsi whois gizli hosting yurtdışında domain yurtdışında.

Özellikle Deepweb sitelerinde ifşa bölümleri en popüleri, piç kuruları sanki deepwebde millet orasını burasını yayınlıyormuş gibi, ergen birisine deepweb nedir diye sorsan ifşa der başka da bir halt demez.

Birde öyle iğrençler ki, adam klasör klasör dizmiş, giyinik resimleri, çıplak resimleri, işte mesajlaşma ispatları iletişim bilgileri vs.

Ya gördükçe insanın beynine kan sıçrıyor. bunların piyasadaki birkaç tanesi kapatıldı ama diğerleri götü sağlama almışlar engellemekten başka bir çare yok.

Anca adamların sitelerine atak yapıcaz ne bileyim DDos mu yer ne yer bu ibneler ama başkalarının namusları ile para kazanmaları tam iğrenç birşey. Hani kendi kızım olduğunu düşünemiyorum bile kendimi onların yerine koyamıyorum öyle iğrenç bir duygu.

konunun açıldığı da iyi oldu, açıkçası biz birkaç kişi birlik olup en azından bu piç kurularının sitelerini pasif hale getirmek için birşeyler yapabiliriz düşüncesindeyim.

Bir hal yolu bulunması gerektiğine kesinlikle katılıyorum, zira gördükçe deliriyorum ama asıl hiç bir şey yapamamaktan deliriyorum. Herşey için çeşit çeşit kampanyalar yapılıyor ama konu bu noktaya gelince devlet dahil hadım etmekten başka bir şey söyleyen yok, bu arada olan bir ton çocuğa olmaya devam ediyor.

Yinede bu iş ddos la, onlara saldırarak filan halledilecek iş değil, hangi birinin altından kalkacaksın. Bir şekilde en azından Türkiye' de bu işi azaltmaya yönelik bir bilinçlendirme yapılmalı ve tekrar ediyorum burada en büyük iş bizlere düşüyor, madem kimse birşey yapmıyor. Yav hepimizin, çoluğu, çocuğu, kardeşi, yeğeni vs. vs si var, kaldı ki hiçbirşeyimiz olmasın çocuk bunlar yav, bir internet yüzünden onların haklarının gasp edilmesine davet çıkarttırmak bize yakışıyor mu?

Bize iş düştüğünün kesinlikle farkındayım, ancak ne veya neler yapılması gerektiği beyin fırtınası ile ortaya çıkar ancak.

Sonuç; Bu işe ilgi gösterin beyler, bayanlar, göstermiyorsunuz demiyorum ama kınamayla, kızmayla olmuyor işte, ciddi ciddi ilgi alaka göstermemiz lazım.

Bilmem kaç bin (artık bilmiyorum) özgün makale referansı ile makale yazarlığı.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Austen
    Austen's avatar
    Erkek

Başlık çok yakışıksız olmuş. Bu tip sapkınlıklara sahip bireyleri herkese genellemek doğru değil.

Pedofili toplumda uygun görülmeyen, yaptırımı olan bir şey. Buna mensup insanların sayısı da azımsanmayacak kadar fazla. Onaylanan bir şey olmadığından çoğu kez sümen altı edilen bir özellik. Kimin sübyancı olduğunu, kimin olmadığını kestirmek çok kolay değil. Belki en iyi arkadaşınız da buna yatkın olabilir. Yatkınlığını gizlemeyi iyi biliyor ya da maskeliyor olabilir. Bunu bilmek kolay değil.

Başlıkta sözü edilen ahlaksız işi kurumsallaştırmış. İfşa olması çok yerinde. İnternete düştüğü an zaten bileti kesildi. En kısa zamanda emniyet ele geçirdi haberi gelir. Bir eksildiler diyebiliriz.

Gelelim diğer bir ayrıntıya. 13 yaşındaki çocuğun sosyal ağda denetimsiz şekilde dolanması doğru değil. Benim bugün çocuğum olsa eline bilgisayar bile vermem. Onun iyiliği adına bırak sosyal ağlara izin vermeyi internette forumlara dahi girmesine izin vermem. Sağlam bir filtre kurarım, sadece belirlenen sitelere izin veririm. Loglarını da takip ederim. Sonuçta bir çocuktan söz ediyoruz. İnternet aleminde cinliğin, çakallığın bini bir para. Bu ağa takılan çocukların ne yazık ki aile denetimi oldukça düşük çıkıyor. Suç çocukta değil. Zaten yasal olarakta belirli yaşa kadar çocukların yaptıklarından aile sorumludur. Çocuğa neden onunla konuştuk, neden aklını çeldirdin diyemezsin. Ama ailesine sen bu olurken neden çocuğunu denetlemiyordun diyebilirsin, bence demelisin.

Buradan şunu dediğim anlaşılmasın; çocukta internette gezmesin, ağa düşmesin demiyorum. Hiç bir şekilde bu sapkınlığı yasallaştırma ve savunmak gibi niyetim yok. Bunu ifade etmek dahi hadsizlik. Demem o ki ailenin de rolünü iyi oynaması lazım. Sadece emniyetle, önlemle olacak iş değil. Aktif olarak etken şekilde çocuğun yaşamını idare edebilmek lazım. Bence bazı konularda otoriter olmak alınacak pek çok önlemden daha önemli.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elcondor
    elcondor's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

işin içinde organ ticareti de olabilir, son dönemde kaybolan ve akıbeti belli olmayan çocuklar var...

elcondor tarafından 15/Mar/16 18:55 tarihinde düzenlenmiştir

.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MsXLaBs
    MsXLaBs's avatar
    Erkek

40 tane or**bu bir araya gelse böyle bi p*ç evladı dünyaya getiremez herhalde.. Bulacan bu ve bunu gibileri ibreti alem olsun diye meydanda  ......................... (hayal gücünüze bırakıyorum)

Şeytana kızma, bi iyilik yap o sana kızsın...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kimene
    kimene's avatar
    Erkek

Burada ailere görev düşer öncelikle. geçenlerde 12 yaşında bir çocuk faceden bana davet yollamış bir baktım çocuk, çocuğa benim yaşım 55 baban yaşındayım git yaşıtlarınla arkadaşlık kur dediğimde çocuk bana siktir çekti. 3 çocuk yetiştirdim üniversiteye gidene kadar cep telefonu kullanmadılar,interneti ise benim denetimimde kullandılar.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

aslında böle bi piçi tbt oalrak tespit etsek sonrada  ziyarete gidip videoya alsak nasıl olur acaba :)

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek

sınır  tanımıyoruz ne demek amk ? 

piçin biri hesap açıp reşit olmayan kızı kandırmaya çalışmış sende sapıklıkta sıkır tamıyoruz diyorsun.

o piç elimize geçse kuşbaşı gibi doğramayacakmıyız sanıyorsun ?

başlığa bak. sanki her 3 kişiden biri sapık ülkede.

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    buber.
    wordros
    wordros's avatar
    Erkek
    KaptaN bunu yazdı

aslında böle bi piçi tbt oalrak tespit etsek sonrada  ziyarete gidip videoya alsak nasıl olur acaba :)

Keşke. Eskiden Ülkücü abilerimiz vardı. Korkardık onlardan keşke gene olsalarda gençlik korksa hatalar yapmasa. Uyuşturucu da var bu gençlikte :((

alektamovikmovik
Toplam Hit: 9299 Toplam Mesaj: 59
sapık taciz oktay decko doğan