(SATILDI!) Samsung 4GB DDR3 1600 Mhz 1.35V Ram
-
notebook içindir. 2 tane 4gb ram brlikte satıyorum. yükseltme yaptım o yüzden satıyorum. 2 yıl oldu kullanalı hiç bi sorunu yoktur.
2 x 4gb ram toplam 200 TL istiyorum. kargo alıca aittir.
ürün bu alttaki gibidir.
https://www.trendyol.com/samsung/4gb-ddr3-1600-mhz-notebook-ram-m471b5173qh0-yk0-1-35v-p-56880055
-
yukarı fırlat!
-
Ürünü ayırır mısın iş yerine geçince bakacağım bendeki alete uyarsa almak istiyorum uymazsa da yazarım yeniden
-
mavii bunu yazdı
Ürünü ayırır mısın iş yerine geçince bakacağım bendeki alete uyarsa almak istiyorum uymazsa da yazarım yeniden
tamamdır, bekletiyorum.
-
bunun masaüstü için olanını satan varsa bende alayım. ya da senin elinde varsa alayım hocam. iyi satışlar.
-
Masaüstü tipi yok maalesef
-
SATILDI!
-
ehlikeyif bunu yazdı
bunun masaüstü için olanını satan varsa bende alayım. ya da senin elinde varsa alayım hocam. iyi satışlar.
bende var hacım. 200 tl. kargo alıcıya ait.
-
abdullahazad bunu yazdıehlikeyif bunu yazdı
hayırlı satışlar abdullah, burda da satış ha helal sana :))
-
kuytul bunu yazdıabdullahazad bunu yazdıehlikeyif bunu yazdı
:P 8 gb bendeki
-
abdullahazad bunu yazdıkuytul bunu yazdıabdullahazad bunu yazdıehlikeyif bunu yazdı
:P 8 gb bendeki
İşyerinde PC ye bakıp netleştireyim pazartesi haber ederim hocam eyvallah.