Satılık > Kamera, Gopro Ve DSLR İçin Mini Stabilizer Steadicam
-
Mini Stabilizer Steadicam
Canon , Nikon ,Sony , Samsung Tüm Kompakt, Gopro ve Başlangıç serisi Dslr makinalarda kullanılabilir...
Tür Tripod Maks Yükseklik 40cm Mini Yükseklik 20cm Maksimum Yük 2kg Ağırlık (kg) 1.242 Malzeme Aluminyum ÜRÜN SIFIRDIR İSTANBUL İÇİ ELDEN TESLİM
Fiyat: 225 TL
Örnek video: http://www.youtube.com/watch?v=vgu50i55Y4o
-
süper birşeymiş. alacaklara hayırlı olsun diyelim.
-
zalimadam bunu yazdı
süper birşeymiş. alacaklara hayırlı olsun diyelim.
teşekkür ederim hocam güzel yorumun için :)
-
Up olsun
-
Müridlerden ihtiyacı olanlar varsa görsün...
-
byincesu bunu yazdı
kalite hakkında bilgi alalım hemde konu up olsun çin malı tripodlar gibi 2-3 kullanım sonra çöp olacak bir malzeme mi ? Ayrıca Nikon D5100 gibi ağır gövdeleri dengeleme konusunda sıkıntı v.b. çıkıyor mu? Zaman darlığından videoyu tam olarak izleyemedim bunuda belirteyim :D
-
sRcN bunu yazdıbyincesu bunu yazdı
kalite hakkında bilgi alalım hemde konu up olsun çin malı tripodlar gibi 2-3 kullanım sonra çöp olacak bir malzeme mi ? Ayrıca Nikon D5100 gibi ağır gövdeleri dengeleme konusunda sıkıntı v.b. çıkıyor mu? Zaman darlığından videoyu tam olarak izleyemedim bunuda belirteyim :D
hocam sağlam malzeme ve kaliteli işçilik var çin malı olmayan bişi kalmadı :) ama şunu söyleyebilirim sağlam bi alüminyumdan yapılmış... Eline alınca o sağlamlık hissini sana veriyor.
mark 3 ve orta segment için kullanışlı değil pm atan arkadaşlara önce kullanacakları modeli sordum...
d3100 d3200 d5100 d5200 d5300 vs 1000d 1100d 100d 500d 550d 600d 650d gibi başlangıç kitler için uygun...
Dengeleme ayarını body ve lense göre yapıyorsun videoda var hocam "pazarlık sünnettir" :D
İlgin için teşekkürler...
byincesu tarafından 09/Eki/14 17:04 tarihinde düzenlenmiştir -
Son up olsun
-
Up olsun kardeşim alabilir haber bekliyrm
-
bladex38 bunu yazdı
Up olsun kardeşim alabilir haber bekliyrm
Bende senden haber bekliorm hocam :)
-
Bugünde görünsün de sahibindene açalım