Satılık 1 TB Seagate Harici HDD
-
garanti ve fatura kalmadı 2.el zaten garantisi bitti faturada kayıp zati...
175 e anlaşalım (:
-
Televizyonda izledim sanırım kipadaydı indirim ile aynısı 125 lira satış fiyatı. İkinci ele 175 mi vereceksiniz? :) go to kipa!
-
garantisi faturası yoksa zaten olmaz, en iyisi sıfır almak
-
Caliber bunu yazdı:
-----------------------------
Televizyonda izledim sanırım kipadaydı indirim ile aynısı 125 lira satış fiyatı. İkinci ele 175 mi vereceksiniz? :) go to kipa!
göster bizde alalım =) -
Televizyon izle hocam o zaman da millete de söyle ki millet boşuna 150 bayılmasın. :)
128 e kadar yolu var.
-
Caliber bunu yazdı:
-----------------------------Televizyon izle hocam o zaman da millete de söyle ki millet boşuna 150 bayılmasın. :)
128 e kadar yolu var.
-----------------------------off bea abicim tamam kabul tv izlemıyorum sen birde husnuweb in yazdıgı yorumu ona yazdıgım yorumu ve bizim ürünün resmine bakarmısın (:
-
HeadBanger bunu yazdı:
Caliber bunu yazdı:
-----------------------------Televizyon izle hocam o zaman da millete de söyle ki millet boşuna 150 bayılmasın. :)
128 e kadar yolu var.
-----------------------------off bea abicim tamam kabul tv izlemıyorum sen birde husnuweb in yazdıgı yorumu ona yazdıgım yorumu ve bizim ürünün resmine bakarmısın (:
-----------------------------O zaman bilmem hocam ben gördüklerimi yazdım. (:
-
sorun yok hocam zaten o ürün olsa ne diye sıfırının fiyatını oraya yazalım dimi mantığa uygun olmaz ki o zaman (:
-
HeadBanger bunu yazdı:
Caliber bunu yazdı:
göster bizde alalım =)
-----------------------------baltalamak gibi olmasın belirteyimde,
bestbuy ehr perşembe indirimler düzenliyor, 2 hafta önceki indirimelrinde 129 tl ye seaget 1 gb aldım,
geçen hafta ki indirimelrinde de WD in 1gb lık hdd si 119 tl idi..
ben gösterdim al hocam :) :)edüt : alakasız olcak ama ayrı konu açmaya da değmezdi.. pes11 satan yok mu hocalar 85 tl gibi bi fiyata?
-
Hocam garantisi yok fatura yok 100 anlaşalım