SATILIK Excalibur G770 PC

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Erkek

CİHAZ @K4R4B4S4N HOCAMA SATILDI.

Selamlar,

Elimde ihtiyaç fazlası bir PC var. Satıp nakite çevirmek istiyorum.

Excalibur g770

500gb ssd

Nvidia 3050 Ti ekran kartı 

8 GB Ram

11. Nesil 11400h Intel i5 işlemci 

Orj w11 işletim sistemi 

Kutusu faturası mevcut. (Düzeltiyorum, faturayı koyduğuma emin olduğum yerde bulamadım. Fatura diye ısrar edilirse gider aldığım Vatan şubeden isterim.)

Vatan bilgisayardan alındı. Tahminen 22 aylık bir cihaz. Çok az kullandığım ve sürekli toplayıp çantasına koyduğum için kozmetik 10.

Malum sitelerden ve excalibur siteden fiyat araştırdım.

24k ile 28k arası buna denk cihazlar mevcut.

EDİT:
    https://www.n11.com/urun/casper-excalibur-g7701140-8vl0x-b-i5-11400h-8-gb-500-gb-nvme-ssd-4-gb-rtx3050ti-156-dos-dizustu-bilgisayar-2052878?magaza=ekarebilisim&utm_source=comp_cimri&utm_medium=cpc&utm_campaign=cimri_genel

Cihaz birebir bu. +windows var bende. Benim baktığım denk cihazlardan baya pahalı konmuş n11'de. Sanırım ekran kartı Ti olduğu için.

Tekliflerinizi yazın konuşalım.

Fotoğraflar;

https://drive.google.com/drive/folders/11HJXNpMy8tXjqpyZB6wyt96dPvFj82ZY?usp=sharing

Ekleme;

@KotominKirei hocam yazmış aşağı yukarı sıfır ederini. Sagolasin hocam.

Gelen mesajlara bakarsak teklif usulü olmayacak. Ben fiyat yazayım.

18.000 k

Yanında çanta, muhafaza kılıfı ve g300s mouse hediye edicem.

Buluşup kontrol montrol çay çorba muhabbet eder veririm. 

NaZi_ tarafından 20/Tem/24 12:30 tarihinde düzenlenmiştir

Kendimi bir akşam toplumun ete kemiğe bürünmüş hali ile yemeğe çıkarken hayal ediyorum şimdi; yemekler gelmiş ve çiğnemeye devam ediyoruz. Tam o sırada topluma doğru bakıyorum, ben aseksüel olmaya karar verdim, diyorum ve toplumun yüzü düşüyor. Başlıyor neden ve sonuçlarını sorgulamaya, felaket senaryoları anlatmaya ve yer yer yaftalamaya. Hayal ediyorum, yerimden kalkıyorum ve masanın etrafında bir yarım tur atıyorum, artık toplumun yanı başında, tabiri caizse ensesindeyim. Bir kolumu masaya dayıyorum ve kısa kollu tişörtümden uzanan kollarım yılların emeği sonucu bir kas yığını şeklinde, tam da toplumun bakacağı yerde duruyor. Kulağına doğru eğiliyorum ve şöyle diyorum; desene sen her bi sikimi çok iyi biliyorsun lan ?!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EnableTurk
    EnableTurk's avatar
    Erkek

M1 Mac mini salsam bir de 5k ateşlesem anlaştık bence? 

yolun açık ve aydınlık olsun ferdi baba.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Erkek
    EnableTurk bunu yazdı

Hocam ilgimi çekti açıkçası, 5 6 tane video açıp izledim. Gelgelelim cidden işime yaramaz. Bir başkasının hayalidir muhtemelen ama bende hiçbir çevre elemanı mevcut değil :)

Teşekkürler.

Kendimi bir akşam toplumun ete kemiğe bürünmüş hali ile yemeğe çıkarken hayal ediyorum şimdi; yemekler gelmiş ve çiğnemeye devam ediyoruz. Tam o sırada topluma doğru bakıyorum, ben aseksüel olmaya karar verdim, diyorum ve toplumun yüzü düşüyor. Başlıyor neden ve sonuçlarını sorgulamaya, felaket senaryoları anlatmaya ve yer yer yaftalamaya. Hayal ediyorum, yerimden kalkıyorum ve masanın etrafında bir yarım tur atıyorum, artık toplumun yanı başında, tabiri caizse ensesindeyim. Bir kolumu masaya dayıyorum ve kısa kollu tişörtümden uzanan kollarım yılların emeği sonucu bir kas yığını şeklinde, tam da toplumun bakacağı yerde duruyor. Kulağına doğru eğiliyorum ve şöyle diyorum; desene sen her bi sikimi çok iyi biliyorsun lan ?!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Erkek
    EnableTurk bunu yazdı

Hocam ilgimi çekti açıkçası, 5 6 tane video açıp izledim. Gelgelelim cidden işime yaramaz. Bir başkasının hayalidir muhtemelen ama bende hiçbir çevre elemanı mevcut değil :)

Teşekkürler.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    abds
    abds's avatar
    Erkek

Hocam fiyatın yüksek. Sebepleri;

-Aynı pc sıfır emsalleri 19k

-11.nesil i5 işlemci

-8gb ram günümüz koşullarında yetersiz.

-3050ti performansı günümüz oyunlarında iyi performans vermiyor

Sıfır kredi kartına 3 taksit 16gb ram - rtx4050 (23k) veya rtx4060lar var 28-30k civarına hatta amazon prime haftası şuan belki daha iyi bir cihaz bile gelebilir. İlanını baltalamak için yazmıyorum. Yanlış anlaşılmak istemiyorum. Hayırlı satışlar..

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Erkek
    abds bunu yazdı

Hocam fiyatın yüksek. Sebepleri;

-Aynı pc sıfır emsalleri 19k

-11.nesil i5 işlemci

-8gb ram günümüz koşullarında yetersiz.

-3050ti performansı günümüz oyunlarında iyi performans vermiyor

Sıfır kredi kartına 3 taksit 16gb ram - rtx4050 (23k) veya rtx4060lar var 28-30k civarına hatta amazon prime haftası şuan belki daha iyi bir cihaz bile gelebilir. İlanını baltalamak için yazmıyorum. Yanlış anlaşılmak istemiyorum. Hayırlı satışlar..

Hocam sen yanlış anlamışsın yazdıklarımı.

Ben fiyat yazmadım zaten, tekliflerinizi yazın dedim.

Benim belirttiğim rakamlar ref sıfır cihaz fiyatları. Hani sıfırı bu para anlamında koydum öyle. Sen sıfır 19k ya bulursan linkini paylaş o da ref olsun. 

Dediğim gibi kafamda bir fiyat yok teklif usulü ilerleyelim.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KotomineKirei
    KotomineKirei's avatar
    Erkek

Belki aynı değil ama benzeri ref olsun diye koyuyorum. link atın demenize istinaden.

https://www.n11.com/urun/lenovo-ideapad-gaming-3-15arh7-82sb00x8tx-r5-6600h-16-gb-1-tb-ssd-rtx3050ti-156-dos-fhd-dizustu-bilgisayar-51880052?magaza=gti-bilisim&utm_source=comp_akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel

KotomineKirei tarafından 16/Tem/24 13:55 tarihinde düzenlenmiştir

They were crying when their sons left. God is wearing black. He's gone so far to find no hope, He's never coming back. They were crying when their sons left. All young men must go. He's come so far to find the truth, He's never going home.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    abds
    abds's avatar
    Erkek

Kuzene bir cihaz lazım da o sebeple yazmak istemiştim. Siz şimdi 24k civarı dediğiniz için buna gidipte x bir rakam teklif etmek olmazdı. Umarım güzel bir rakama satılır.

REF sayılabilecekler :

RTX3050 8GB 512GB https://www.akakce.com/oyun-bilgisayari/en-ucuz-asus-tuf-gaming-a15-fa506nc-hn050-ryzen-5-7535hs-8-gb-512-gb-ssd-rtx3050-15-6-full-hd-notebook-fiyati,605740346.html - 19399TL

RTX3050 16GB 512GB https://www.akakce.com/oyun-bilgisayari/en-ucuz-lenovo-ideapad-gaming-3-16arh7-82sc0098tx-ryzen-5-6600h-16-gb-512-gb-ssd-rtx3050-16-wuxga-notebook-fiyati,463640396.html- 19999TL

RTX3050ti olunca 22k oluyor ozaman alternatifler artıyor.

RTX4050 13nesil i5 16gb 512gb https://www.akakce.com/oyun-bilgisayari/en-ucuz-acer-nitro-v-15-anv15-51-57xv-nh-qnbey-004-i5-13420h-16-gb-512-gb-ssd-rtx4050-15-6-full-hd-notebook-fiyati,477818481.html - 23599tl

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    Atakan
    Atakan's avatar
    Erkek

Hocam 11.5k verirsen aliyim 

Çılgın şeyh Müritleri coşturuyor...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    K4R4B4S4N
    K4R4B4S4N's avatar
    Erkek

İki gün içinde ist Maltepe'de adrese teslim edebilirsen 12,5 k hocam 

K4R4B4S4N tarafından 16/Tem/24 16:15 tarihinde düzenlenmiştir
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bhttnfndk
    bhttnfndk's avatar
    Erkek

boşver uğraşmana değmez hediye et bana kafan rahat olsun :) 

Göktürk'ün babası
Toplam Hit: 865 Toplam Mesaj: 15
pc casper casper excalibur excalibur