Satılık Gtx 1070 Ti Turbo
-
Selamlar dostlar uzun bir ara oldu iş güç takılıyoruz işte bizde. Elimizde bir adet sıfır sadece denemek için 1 defa kasaya takılan 5 dk sonra söktüğümüz canavar yatıyor.
Buradan güncel stok bulunduran en düşük fiyatı bulabilirsiniz. Daha ucuzunu ben göremedim varsa yazarsınız konuya ama yazmadan önce isterseniz adamları arayın varmı diye sorun çünkü yok :D
4.589,00 TLgördüğüm en düşük fiyat. Benim talep ettiğim fiyat ise4.000,00 TLÜrün satın aldığınız tarihli fatura ile gönderilecektir.Sorusu olan varsa buyrun hanımlar ve beyler.SATIŞ İPTAL EDİLMİŞTİR. -
gerçekler acıdır o zaman baklava gerçek değildir. hocam bunu bu fiyata satmanın imkanı yok maalesef. bu referans kart. bunun için belirlemen gereken fiyat piyasadaki en ucuz 1070 ti ın ikinci el piyasasının bir tık üzeri olmalı. 2500 2750 civarı. bu fiyata bile satmak zor olabilir zira ben 3k ya 1080 satamadım sıfır garantili ürün :)
-
satamazsın hocam o fiyata,3000e bile satamazsın.
rtx serisi 0 2070 alırlar
http://fiyatseyir.com/index.php?sayfa=arama&islem=aramayap&k=&ara=rtx+2070
-
Şener Şen'in traş bıçağı sattığı sahne gibi olmuş..d
-
4200 e rtx 2070 var?
-
yeni bir @mycity vakası.
hermesthecat tarafından 14/Haz/19 21:53 tarihinde düzenlenmiştir -
-
ilgiyle takip ediyorum ama bu kart için gerçekten çok pahalı.
-
Ikinci el eski seri kartlari satisa koyarken ayni kartin fiyati ile degil performans rakibi olan güncel versiyona gore fiyat belirlenir. Klasik yapilan hatami desem ne desem bilemedim :S
-
Hocam hayırlı satışlar ama harbiden pahalı bu parayı 1070 ti karta kimse vermez
-
hocam çift fanlısı 3200 lira.