Satılık İphone 7 32 Gb Siyah
-
selamün aleyküm sevgili mürid/e ler
2016 yılında vatan bilgisayardan aldım
faturası kutusu kulaklığı mevcut
kozmetik olrak kötü değil rengi siyah
çalışmayan kırık aksamı yok
bi kaç yıl önce deji batarya tatktırmıştım onu takarken ekran şeridine zarar vermiş birde onu değiştirmişlerdi
6 yıldır sıkıntısız kullanılıyor pil sağlığı %80 90 gibi hatırlıyorum
isteyene detaylı foto vs gönderirim
Ederi nedir fiyatı nedir bilmiyorum herşeyi olanca şeffaflığıyla yazdım
tekliflere göre değerlendireceğim
-
2.200-2.000 arası gideri var. Tabi ekran filmi değişirken ekran değiştirilmediyse. iPhonelarda çakma ekran takılınca görüntü kalitesi piç oluyor.
-
Konuyu baltalamak gibi olacak biraz da ama iphone 5 ya da 5s satan varsa talibim.
-
KotomineKirei bunu yazdı
Konuyu baltalamak gibi olacak biraz da ama iphone 5 ya da 5s satan varsa talibim.
Alınmaz hocam çok eskidi onlar. Eğer tasarımdan dolayı alacaksan SE 1 alabilirsin. 6S işlemcisi var içinde.
-
Sahurluk uppp
-
bende de aynısı var bende satıcam la
kozmetik olarak 10 üzerinden 11 alır. Gidip sıfırını alsan neredeyse ondan bile daha temiz bendeki :D
Kutu fatura kulaklık kablo vs hepsi duruyor 🙄
-
KotomineKirei bunu yazdı
SE 1 var iyi durumda severek kullanıyorum :) piyasası nedir ?
-
-
valla bende arıyorum bir telefon ios; mevcut versiyonu 14.3 e kadar olursa talip olabilirim. ip 7 ve üzeri
-
Freak bunu yazdı
valla bende arıyorum bir telefon ios; mevcut versiyonu 14.3 e kadar olursa talip olabilirim. ip 7 ve üzeri
jb mi la :))
-
7 plus var fakat kozmetik 10/4 herhangi bir problemi yok fiyatı ne kadar olur sizce