Satılık Macbook Pro (2011) İ7 16GB Ram 160 SSD
-
@blmrt hocam premierde ufak tefek video işleri yapıyorum. Herhangi bir sorun yok.
i3 8GB Ram SSD diskli windows masaüstü bilgisayar var. en son 15 dk lık bi video exportunu mac aşağı yukarı yarı yarıya bir zamanda yaptı.
-
@dodger hocam bilgi olarak söylüyorum.
Xcode da iphonu falan direk kablo ile takıp testini rahat bir şekilde yaparsın herhangi bir cihazla ama elinde fiziki ipad / ipad mini, iphone 4s falan da yoksa iyi bir makina lazım emulatörler için.
mesela ios 10.x.x'da yazdığın bişey ios 9.x.x de çalışmıyor. Bunlara hep else if diyip testini yapman lazım. Dandik bir makineyle emülatörlerde canın çıkar.
-
by_Tet bunu yazdı
Vay be. Adamların 6 yıl önce yaptığı bilgisayar 2.500e alıcı buluyor. Hangi toplama bilgisayar veya dizüstü 6 yıl sonra bu fiyata satılabilir :)
ulan panxer sandım 1 an
-
0x656e bunu yazdıby_Tet bunu yazdı
Vay be. Adamların 6 yıl önce yaptığı bilgisayar 2.500e alıcı buluyor. Hangi toplama bilgisayar veya dizüstü 6 yıl sonra bu fiyata satılabilir :)
ulan panxer sandım 1 an
:D Hocam ben eleştirdim aslında ama dayak yemek istemediğim için över gibicesine yazdım ^^
-
Bu fiyatı görünce dedim bu zımbırtı herhalde çok iyi performans kaybetmiyor o yüzden tercih edililiyor yakında abd ye giderim bir tane alırım dedim ve fiyatları bi açtım.
Ben felç ben vefat ulan 13'' lik modeli orta seviye 7000 tl lere geliyor neredeyse.
-
legendary bunu yazdı
@dodger hocam bilgi olarak söylüyorum.
Xcode da iphonu falan direk kablo ile takıp testini rahat bir şekilde yaparsın herhangi bir cihazla ama elinde fiziki ipad / ipad mini, iphone 4s falan da yoksa iyi bir makina lazım emulatörler için.
mesela ios 10.x.x'da yazdığın bişey ios 9.x.x de çalışmıyor. Bunlara hep else if diyip testini yapman lazım. Dandik bir makineyle emülatörlerde canın çıkar.
Hocam önerin için sağol arkadaşlara ilettim tavsiyeni göz önüne alacağız. Ben bu mac davasından zerre anlamıyorum ve pc kafasında düşünüyordum ama senin tavsiyenin bayağı bi katkısı olacak bize, EyvAllah.