[Satılık] Playstation 3 500Gb Superslim-7 Adet Oyun-Orjinal 2 Adet Dualshock3 Kol
-
Herkese İyi günler.
Cihazımı satıyorum, işten güçten en az 3-4 aydır elimi sürmüşlüğüm yok. Cihaz Bimeks'ten 17.04.2014'te alındı faturası mevcut. Faturada o kısım hafiften silinmiş. Kutusu mevcut, sanıyorum garantiside mevcut 7 ay daha. Cihazın hiç bir sorunu yok zaten tamir vs. görmedi. Kozmetik olarakta görüldüğü gibi üzerinde tozdan başka bişey yok :)
*İlk aldığımda araştırmıştım kırılan model olarak gözüküyodu, lakin multi oynamak için korsana yönelmedim kırdırmadım doğal olarak. 7 adet oyun mevcut.
*Düşündüğüm fiyat 650 lira. Oyunları göz önüne alıp kafanızda bi şekil çıkartırsanız sevinirim. Misal Gta5 halen 150 lira civarında geziniyor.
*Burdan satılmaması durumunda dışarıya bu fiyattan fazla olarak ilan açılacaktır.
*Oyunları ayrı olarak satmıyorum bilginiz olsun.
*Oyunlar resimde görüldüğü şekildedir.
*Sormak istediğiniz bişey olursa burdan yada pm ile yapıştırın.
*Ankara içine elden gelip test edip görüp satabilirim, dışarıya kargo alıcı ödemeli şekilde önce para aynı gün kargo şeklinde satış gerçekleşir. Beni bilen biliyodur, 10 yıllık forum geçmişim var yinede kafasında soru işareti olana sanalpazardan ilan açabilirim.
Edit. Disariya farkli fiyattan ilan acacagim icin konu gizlendi.
NoToLeRaNcE tarafından 18/Eyl/15 21:03 tarihinde düzenlenmiştir -
Harika bence paramın gidecek yeri olmasa alırdım :)
Resimleri bir tek ben mi göremiyorum acaba.
DNS demeyin ofisteki makina değişmiyor bunda :D
-
deja-vu bunu yazdı
dns buyuk ihtimalde bende sorun yok :D
Cihaz cok iyi icim gitmedi desem yalan olur extra butcem olsaydi alabilirdim. Gaza gelip kendi ps3 umu sattikdan sonra hep bir yanimda eksiklik hissetmisimdir :)
-
Absolut bunu yazdıdeja-vu bunu yazdı
dns buyuk ihtimalde bende sorun yok :D
Cihaz cok iyi icim gitmedi desem yalan olur extra butcem olsaydi alabilirdim. Gaza gelip kendi ps3 umu sattikdan sonra hep bir yanimda eksiklik hissetmisimdir :)
Gecen sene forumdan biriyle anlasmistik bu cihaz icin sonra yemedi benim gozum satmaya bi eksiklik olacak diye :D
Simdi cidden dedigim gibi toz icinde elimi surmuyorum aylardir. Satilsin ekran karti icin ayiracam parayi
-
hocam cok acil para skntiniz yoksa bence kalsin alisan adama cidden koyuyor :) evdeyken oynamiyorsun bi satiyorsun dondurmasi elinden alinmis veletler gibi oluveriyorsun hep bi aglamakli :D
-
iyi satışlar fiyat çok iyi bence.
-
Hocam buna sanalpazar'da taksit imkanı var mı?
Alabilirim.
-
@notolerance'la alışveriş de yaptık, muhabbetimiz de oldu. Gözünüz kapalı güvenebilirsiniz, kefilim. Fiyat da çok uygun zaten, kaçırmayın.
-
KILICH bunu yazdı
Hocam buna sanalpazar'da taksit imkanı var mı?
Alabilirim.
Pm donus yaptm hocam.
@KrypT saol dayı :)
-
hocam arkadaş sanal pazar demiş.
eğer anlaşamazsanız mümkünatı varsa 2 taksit ( 350 peşin kalanı ekim 5 inde olmak üzere ) alabilirim. düşünürseniz eğer
info@kemal.net mail atabilirsiniz.
-
P.m. Gönderildi.