Satılık Veya Takaslık Oyun Bilgisayarı - Satıldı
-
Göçebe yaşam tarzım sebebiyle gözümün nuru olan bilgisayarımı satıp bir laptop alıcam. Hiç bir sorun sıkıntı yok , alacak olan arkadaşa hayırlı olsun.
İnternetten fiyatlara tek tek bakıp öyle bir fiyat verdim , ben bütün parçalara baktım , pahalı satıyosun diyen olursa linkleri yollar bende bakarım fiyatı revize ederim. Ama sanmıyorum :)
Sistem :
2X - 2GB Kingston HyperX Genesis Ram
Zotac Nvidia Gtx460 SE Ekran Kartı
1TB Hard disk
İntel i5-650 işlemci
Gigabyte P55-UD3L Anakart
AOC E2243FW 21.5-Inch LED Monitor
Asus Vento TA-261 Silver Black ATX Kasa + Psu
İstediğim fiyat : 900 TL - Mantıklı laptoplarla takas ederim , ölücü ilanı değildir. - Revize
Eski Fiyat : 1100 TL
Alacağım laptopu buldum , ama adam takas kabul etmiyo hocalar. Monitör + kasayı 900'e bırakıyorum , aldığım parayı direkt laptopa vericem.
Huerfanos tarafından 28/Nis/16 00:01 tarihinde düzenlenmiştir -
-
upupup
-
(NOT: up niyetine...)
(NOT2: LAptop alma bok gibi ya :((( )
iş yerinde işlerim azaldı biraz. Bu yüzden sırf tahribat için bu hizmeti veriyorum. Bak aradım araştırdım. bu fiyata monitor hariç sezarın hakkı sezara olsun.
1. SİSTEM :1150 TL
Parçalar harika durumda dış kasa sıfır ayarında güç kaynağı sıfır
GIGABYTE GA-H61M-HD2 Micro ATX Intel ANAKART
Intel İ5-3330 Soket 1155 3.0ghz 6mb Cache 22nm İşlemci
Kingston SSDNow V300 120GB 450MB-450MB/s 2,5” Sata SSD
HYNİX 8 GB DDR3 1333 MHZ RAM
Sapphire Hd7770 Edition Gddr5 1gb 128bit Amd Radeon Dx11.1 Ekran Kartı
SAMSUNG DVD RW
TX 400 WATT 12CM FANLI GÜÇ KAYNAĞI
Aerocool V3X Black Arka Fanlı ATX Siyah Kasa (KUTUSU VAR)buldum. Al hadi indir indirim yap bekliyorum. indir hadi bekliyoruz :D
-
-
Monitörsüz 900
-
Monitörü ne kadar satarsın dostum. Sistem topluyorum da uyguna gelirse yatırımı başka donanımlara yaparım :)
-
hasato bunu yazdı
Monitörü ne kadar satarsın dostum. Sistem topluyorum da uyguna gelirse yatırımı başka donanımlara yaparım :)
pm gönderdim
-
benim laptobu paslıyım sana:D
-
0x656e bunu yazdı
benim laptobu paslıyım sana:D
pm
-
monitöre ben de talip olabilirim hacı.