Satranç Turnuvası (Ödülsüz)
-
FCN bunu yazdı:
-----------------------------
beni yazma :P
-----------------------------ilk siradasin :))
-
ya böyle iyi yazın diyoruzda oynamaya gelince adam bulamıyoruz belli bi saati olur gelmeyen elenirse daha uygun olur...
benide ekleyi ver bi zahmet...
-
Beni de yazıver
-
yaz hocam
-
bende varım
-
yaz tahtaya bir daha ciz defteri kitapi satranc bilmeyen mona baci bir gun oder hesabi :)
-
WaMpRoS bunu yazdı:
-----------------------------yaz tahtaya bir daha ciz defteri kitapi satranc bilmeyen mona baci bir gun oder hesabi :)
----------------------------bu saka bu ayda ancak kaldirilirdi:) lütfen kötü espirilerini bu basliga yazma..
-
Monarosa bunu yazdı:
WaMpRoS bunu yazdı:
-----------------------------yaz tahtaya bir daha ciz defteri kitapi satranc bilmeyen mona baci bir gun oder hesabi :)
----------------------------bu saka bu ayda ancak kaldirilirdi:) lütfen kötü espirilerini bu basliga yazma..
-----------------------------yaz benide listeye diyorum herturlu sanane benim yaptigim sakadan :)
-
up güzel biseye benziyo benide yaz ..umarım zaman uyar duruma göre zaman ayarlama secenegi mevcutmu ?
-
Rmk bunu yazdı:
up güzel biseye benziyo benide yaz ..umarım zaman uyar duruma göre zaman ayarlama secenegi mevcutmu ?
-----------------------------Tüm oyunlar icin 6 gün süre verilecek .. 6 günden önce bitmesi gerekli.. istedigin vakit oynayabilirsiniz, insanlah rakibinizde online olur.. müsait saatlerde.:)