Saygin Saat Markalari Benzetmeleri Satan Girisimci Muritler
-
Ozellikle hastaligim olan breguet marka saatlerin emitasyonu olmak uzere guvenilr saticilar var midur
-
takipteyim..
-
Benim favorim ise, Vacheron Constantin,
Çakmaları burada var,
-
Robinson_Crusoe bunu yazdı:
-----------------------------Benim favorim ise, Vacheron Constantin,
Çakmaları burada var,
-----------------------------
bu ne abi aşık oldum resmen hemen sipariş verdim bundan -
jaga en kralı aga..
-
Dostum verdiğim linke bak çok kaliteli internet üzerinden satışı var ve istanbuldaysan Bakırköyde magzası inan pişman kalmasın .
http://www.nurselh.com/etic_urunler.asp?id=424
-
jeep tek geçerim slz3000.1 modeli var 40 metreye daldım bişey olmadı 2. kattan düştü gene bişey olmadı jeep saatlerinden bi kaç tane daha var
-
efsanemeric bunu yazdı:
-----------------------------jeep tek geçerim slz3000.1 modeli var 40 metreye daldım bişey olmadı 2. kattan düştü gene bişey olmadı jeep saatlerinden bi kaç tane daha var
-----------------------------sen ölmedinmi lan ?
-
aLsanCaK bunu yazdı:
-----------------------------efsanemeric bunu yazdı:
-----------------------------jeep tek geçerim slz3000.1 modeli var 40 metreye daldım bişey olmadı 2. kattan düştü gene bişey olmadı jeep saatlerinden bi kaç tane daha var
-----------------------------sen ölmedinmi lan ?
-----------------------------
sen olaylardan çooook uzak kalmışsın konulardan -
baylar sahibinden.com'u TBT'den bu mürid arkadasınıza tavsiye etmeniz en basit manasıyla basiretsizliktir.
basiretsiz genclik uyan !
-
Şunu tavsiye edebilirim.
İstanbul, Tahtakale de, Çavuşoğlu İş Hanında şuan piyasada 10 liraya aldığımız saatler 2,9 TL den satılıyor. Saatine görede fiyatlar değişiyor tabiki. Türkiyedeki hemen hemen tüm çakma saatlerin toptan ve perakende satım işi buradan gerçekleşmektedir.
İstersen gidip, konuşabilirsin.