folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Şehitlik Mertebesi.

Şehitlik Mertebesi.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

Değişik bir bakış açısı olacak ama

Bu mantıkla müslüman olan pkklılar da var pkklıların sözde savunuyorum dediği halk ta müslüman, Türklerde müslüman iki çatışmada da ölenler mümin olabiliyor şimdi hem Türk askeri hem pkklı şehit mi oluyor ?

Siklediğin Kadar Siklenirsin. Siklendiğin kadar Siklersin.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fatX
    fatX's avatar
    Erkek

SeRDaR bunu yazdı:
    -----------------------------

Bu mantıkla müslüman olan pkklılar da var pkklıların sözde savunuyorum dediği halk ta müslüman, Türklerde müslüman iki çatışmada da ölenler mümin olabiliyor şimdi hem Türk askeri hem pkklı şehit mi oluyor ?

Ve ya iki tarafta şehit olmuyor, cehennemde yanıyor şu yazıya göre ; "Kim bir mümini kasden öldürürse onun cezası, içinde ebedî kalmak üzere gireceği cehennemdir. Allah ona gazab etmiş, onu lânetlemiş ve onun için büyük bir azap hazırlamıştır.”

Ama sokarım onların müslümanlığınada, müminliğinede bebek katillerinden bahsedyoruz..

buna göre Türk askeri imanlıysa şehir oluyor.

Altan naptın oğlum :|
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fenerist07
    fenerist07's avatar
    Erkek

SeRDaR bunu yazdı:

Aynen öyle oluyor, sabahtan beri anlatıyorum bu mantıgın aslı astarı yok, herkes kendine çekiyor diye :)

islami terör örgütü denen bi olay var, türkiyede hizbullah kolu var, 5-6 sene öncesini hatırlayın domuz bagı olaylarını, polislerle catısmaya girmişlerdi, adamların amacı dinlerini yaymaktı kafirleri öldürmekti (hadislerde pek hoş karşılanır kafir öldürmek) şimdi türk polisi gitti onları vurdu baskınlarda, noldu simdi? çık işin içinden. :)

Herkes ölüsüne şehit der, olay budur.

Amphetamine Logic.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Thelordmax
    Thelordmax's avatar
    Erkek

Şehitliğin belirli merteberi vardır. Bunların en başında ;

1. Allah yolunda şehit olmak.

2. Vatanı toprağı için şehit olmak.

Ayrıca Şehid-i Uhrevi diye bir kavram vardır. Bunlar ise ;

* Suda boğulanlar.
    * Ateşte yananlar. (İbnu Mace, Cihad, 17))
    * Enkaz altında kalanlar.
    * Veba gibi bulaşıcı bir hastalıktan ölenler.
    * Sıtma gibi ateşli hastalıktan ölenler.
    * İlim yolunda ölenler.
    * Ciğer hastalıklarından ölenler.
    * Doğum sırasında veya lohusa iken ölen kadınlar.
    * Baş ağrısından ölenler.
    * Karın ağrısından ölenler.
    * Ailesinin nafakasını helâlinden kazanmak için çalışırken iş kazasından ölenler.
    * Cuma gecesi ölenler.
    * Gurbet ilde vefat edenler.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sirpence
    sirpence's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

fenerist07 bunu yazdı:

3 ilahi dindeki tanrının aynı tanrı oldugunu bilmeyen adamla dini mevzu tartısmak :)

in god we trust^^

değiştirilmiş bi kitap ve ilah anlayışı. Onlarla aynı şeye inanıp aynı kuralları yaşasaydık farklılık olmazdı. Olabilir İlahi dinle Hak dini ayırt edemeyen adamla dini tartışmak saçma asıl.

"Allah indinde tek din islamdır" (Âl-i imran:19)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sirpence
    sirpence's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

fenerist07 bunu yazdı:

SeRDaR bunu yazdı:

Aynen öyle oluyor, sabahtan beri anlatıyorum bu mantıgın aslı astarı yok, herkes kendine çekiyor diye :)

islami terör örgütü denen bi olay var, türkiyede hizbullah kolu var, 5-6 sene öncesini hatırlayın domuz bagı olaylarını, polislerle catısmaya girmişlerdi, adamların amacı dinlerini yaymaktı kafirleri öldürmekti (hadislerde pek hoş karşılanır kafir öldürmek) şimdi türk polisi gitti onları vurdu baskınlarda, noldu simdi? çık işin içinden. :)

Herkes ölüsüne şehit der, olay budur.

herkes Ölüsüne şehit der. Ama herkes şehit olmaz bende onu anlatıyorum. İki müslüman devletin savaşmasında İslam dinine göre iki taraftan da son nefesinde imanlı gidenler şehit sayılır. Bunun yanında Pkk lı itler, komünist - sosyalist bir düzeni savunur, Doğal olarak Şehit sayılmaları ne kadar mantıklı?

Dini terör örgütlerine gelince. Yine İslamiyete göre sebepsiz masum insanları öldürmek ve ayrıca Devleti Bölücü isyanda bulunmak yine günahtır.. Daha arasan yine bişeler bulursun..

Bi yabancı dine mensup birisiyle savaştığında da Her iki taraf ta kendi askerine şehit oldu der. Ama inanan kişi için dinine göre kendi askeri "şehitlik mertebesine" yükselmiştir..

Şimdi benim anlamadığım soruysa sen neye karşısın? Şehitlik diye birşey yok diye bilirsin çünkü yanlış bilmiyosam Ateistsin. İnanmayan birisi bu konuda var diye tartışmak tabii saçma. Ee peki neyi anlamadın ben onu anlamıyorum ? :S

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xzxz
    xzxz's avatar
    Erkek

herkesin tanrısı başka , inancı başka , yolu başka ... her toplumun kültürü tarihi dostu düşmanı dili rengi bambaşka ama herkesin canı namusu yurdu kendine göre kutsal, bunu dinin adına ilhak etmeye çalışırken ölenlere de şehit diyorsun sen, sonra barıştan bahsetme bari. pkk da kendi leşine şehit der , el kaide de onların şehit olmadığını iddia edebilirmisin ? senin ölülerinin şehit olduğunu taahhüt edecek reel bir merci var mı ki gezegen üzerinde başkasının ölüsünün şehit olmadığını iddia etme hakkı buluyorsun.  ampülün biri de yazmış , yok önce islama davet edilir sonra kılıçlar çekilir bilmem ne götün yiyorsa yap tabi bişey demiyorum da ... savaş ezeli ve ebedi bir kanundur , senin dininden de tanrındanda türünden devletinden bildiğin her bi halttan daha eskidir. tanrılar ölür savaş kalır , biz faniler için ise elinde silahla ölen herkes muzafferdir

herşeyin bir şeyi vardır
Toplam Hit: 2632 Toplam Mesaj: 28