Sert Şarkılar Arıyorum
-
Acayip şekilde nedensiz bi mutsuzluğum, nedensiz bi sinir var şuan içimde. Belki de bir nedeni vardır fakat ben o nedene bağlamak istemediğimden nedensiz diyorum.
Neyse şuanki ruh halime göre şarkılar arıyorum fakat o ruh halimi yansıtacak türü bilmiyorum.
Bir kaç şarkı söliyeceğim onun gibi şarkı isimleri söylerseniz veya upload ederseniz çok memnun olurum.
1 saat önce falan Cumali Efrah - Ya Sen Öldürülürsün, Uykusuzluk diye iki şarkısını dinledim ve şarkılara bittim.
Türü illa ki rap olmalı diye bişey yok. Her türde söliyebilirsiniz yeter ki Türkçe olsun, yani anlıyayım :)
Şarkıyı dinlemeyenler için sadece "Ya Sen Öldürülürsün"ün başında geçen bi kısmı yazayım ki ona göre parçalar tavsiye edin :)
"Sıkıldım lan hepinizden, hayat alırmış meğerse verdiklerini geri bizden.. Sen değilmiydin bana mutluluğu vaadeden, şimdi ne verdin ki bana ne alıyosun lan benden; Hangi Hakla!?"
Bu tarz cümlelerin, göndermelerin olduğu şarkılar.
Gece gece saçmaladığım içinde özür diliyorum bütün müridlerden :)
-
al nostalji yaparsın :D
anemi - t.a.k.
-
Aslında daha sitemkar daha göndermeli şarkılar arıyorum :)
-
Kramp-Lan N'oldu güzel parçadır.
-
kalmah - hades [ metale başladığım şarkıdır ]
-
pit10 - külfet
eminem - kim / şarkıda karısını öldürüyo falan anlarsın yani tr olmasada :)
nirvana - rape me / anlamana gerek yok :|
-
serdar ortaç-seni çöpe atacağım poşete yazık :p
Hakan altun-hoşçakal
-
Children of Bodom - Hate me!
Yabancı ama boşver aq. Çok pis gaza getiriyor.
-
O tarz içeriğe sahip şarkılar sana daha iyi hissettirmez, onun yerine hardcore metal şarkılar falan dinle bence daha bir gaz oluyor onlar mesela.
-
Daha iyi etmesi için istemiyorum. İçimdeki duygu patlamasını bi şekilde bu parçalar da yaşamak istediğimden. İçimdekini anlatan şeyler dinlemek istiyorum.
Bu dediğiniz şarkılarıda indirip dinliyorum hemen.
-
Soulfly-Warmageddon
Lamb Of God-Laid to Rest
Lamb Of God-Pariah
Slayer-World Painted Blood
Pantera-Fucking Hostile
Rotting Christ-Noctis Era
Arsis-Forced to rock
Godsmack-Realign
Slayer-Love to Hate
Slipknot-People = Shit
Necrophagist-Seven
Six Feet Under-Manipulation Liste biraz uzun oldu kusura bakma :D Listenin tamamı metal parçalardan oluşuyor.