Ses Sistemi Konusunda Yardım
-
Stifler bunu yazdı:
-----------------------------
ses sistemi z5500'dür :) 4 aydır falan kullanıyorum çok memnunum hani olur ya sesi sonuna kadar açarsın ya sağır olursun ya odadaki camları dökersin. olur ya dahada açayım deyip boast denilen zımbiriğe getirirsen +12 seviye daha açılır işte o zaman baslarla birlikte sende zıplarsın. 100 200 liralık sistemlere para dökeceğinize para biriktirip birkereliğine z5500 almanızı tavsiye ederim.
-----------------------------çok küçük ya haparlörleri :S :S lotodan para çikarsa alirim xD
-
şu anki fiyatlarla z5500 almak mantıklı değil. ben dolar fırlamadan 1 hafta önce 570 tl'ye almıştım.
-
DarkSkull bunu yazdı:
-----------------------------
şu anki fiyatlarla z5500 almak mantıklı değil. ben dolar fırlamadan 1 hafta önce 570 tl'ye almıştım.
-----------------------------şaka gibi bnde 570 almıştım dolar fırlamadan önce hoca vatandan:=)
bu arada arkadas ses sistemini eskitti nerdeyse konu uçtu gitti sory:)
-
Olsun belki başka ses sistemi alacak olan vardır. Ya da arkadaş ileride değiştirmek isterse bir fikir vermiş oluruz :) Bu arada ses kartı için X-Fi Titanium tavsiye ederim. Profesyonel müzikle uğraşmıyorsanız (bilgisayara alet bağlayıp ses kayıt falan) fazlasıyla yeter. Bunun üstleri profesyonel kategorisine giriyor gereksiz para vermiş olursunuz. Tizlerde epey iyileşme oluyor basslar da daha tatlı oldu. Z5500 + X-Fi Titanium süper ikili :) Almak isteyenler olursa şu anda en uygun Vatan Bilgisayar'da. World Card'a %12 indirim + 5 taksit 167 TL
http://vatanbilgisayar.com/productDetails.aspx?I_ID=36394
-
Creative..