Şiddetle Tavsiye Ediyorum Girin Bu Konuya Ve Izleyin Tüm Bölümleri...
-
Evet Arkadaşlar Belkide Çoğumuzun Bildiği fakat Birleştirip hepsini bir araya getiremediğimiz Bilgilerin Fazlasını İzlediginizde Bölümleri Kavrayacaksınız... Amerika, İngiltere, İsrail gibi Siyonist ülkelerin hangi amaca yeltendiklerini ve insanların nasıl uyutuldugunu anlayabileceginizi umdugum bir video serisi. izleyip algılayan arkadaşlarımın hayata bakış açılarının değişeceğini ve kafalarındaki birçok soru işaretinin yerini ünlem işaretine devredeceği güzel bir video serisi.
Not: En Alttan başlayın 1 - 2 - 3 seri şeklinde, karışık izlemeyin sırasıyla izleyinki kafalardaki o resim tamamlansın.
-
izleyeceğim.
teşekkürler.
izliyor izliyor muzigi bi yerden hatırlıyorum diyorum paylastıgım bir konu vardı ordaki muzik bende bu konuya katkı ekleyim
http://www.youtube.com/watch?v=V7TEGDAV2Do&feature=player_embedded
-
Güzel bir paylaşım.
Manevi olarak kendini tamamlamaz isen.
Birileri elbet o boşluğu dolduruyor.
Sen istesende ... istemesende.. -
Merak ettim Zeitgeist gibi birsey mi ?
-
cevik bunu yazdı:
-----------------------------
Merak ettim Zeitgeist gibi birsey mi ?
-----------------------------evet
-
bu kotanın gözü kör olsun:)
-
Yahu bu Malcolm X değil mi ??????? (son videodaymış..)
düzenle : kardeş paylaşımın için gerçekten çok sağol.. Tüm arkadaşlara şiddetle tavsiyemdir, harika ve benzersiz bir paylaşım bu..
-
güzel birşeye benziyor
-
arkadaşlar bu sitedeki videoları nasıl indirebilirim ??
sitede download bölümü yok ama bildiğim kadarıyla birkaç çetrefilli yoldan bilgisayara alınabiliyormuş..
yolu yöntemi yordamı nedir ??
Bilenler bir el atsa gerçekten çok makbule geçer..
-
internet download manager tarzı bi programla indirmeyi deneyebilirsin. olmadı videoyu izleyip bitirdikten sonra temp in içinden çekmeyi dene.
-
mont-blanc bunu yazdı:
-----------------------------
arkadaşlar bu sitedeki videoları nasıl indirebilirim ??
sitede download bölümü yok ama bildiğim kadarıyla birkaç çetrefilli yoldan bilgisayara alınabiliyormuş..
yolu yöntemi yordamı nedir ??
Bilenler bir el atsa gerçekten çok makbule geçer..
-----------------------------firefox a downloadhelper eklentisini kur sonrada videonun olduğu sayfayı aç... sayfa açılıpta video göründüğünde download helper eklentisinin simgesi renklenip kendi etrafında dönmeye başlar tıkla ona sonra açılan listeden tıkla videonun ismine son olarak kaydet fln de ... bukadar ...kendisi indirmeye başlar...