Şifre Ögrenme
-
Hocam bi program vardı pcde gizli calısıyor klavyeden değişik bi komutla acıyosun programı pcye oturan varlıgından haberi olmuyor yani,
program klavyeden ne yazılırsa hepsini kayıt yapıyor ve belli aralıklarda resim cekiyor eğer ftp varsa oraya yönlendiriyosun belli aralaıklarda ftpye geliyor bilgiler,
programın ismini unuttum şuan ama arkadaştan öğrenip yazacagım.veya burda bilen vardır demek istediğimi o arkadaşlarda yazarlarsa güzel olur
-
MrAmor bunu yazdı:
-----------------------------
Hocam bi program vardı pcde gizli calısıyor klavyeden değişik bi komutla acıyosun programı pcye oturan varlıgından haberi olmuyor yani,
program klavyeden ne yazılırsa hepsini kayıt yapıyor ve belli aralıklarda resim cekiyor eğer ftp varsa oraya yönlendiriyosun belli aralaıklarda ftpye geliyor bilgiler,
programın ismini unuttum şuan ama arkadaştan öğrenip yazacagım.veya burda bilen vardır demek istediğimi o arkadaşlarda yazarlarsa güzel olur
-----------------------------http://hotfile.com/dl/50339301/9a931e0/14856-007-casus-bilgisayar.zip.html
-
kis bu turkojanı virus olarak algılıyor haliyle kurdugumda silmesin
edit: birde bu turkojan videosunu nsl indircez birde ne kadar guvenebilirz
-
key logger işini görür
-
turkojan kurup kasmaya gerek yok temiz keyloggerlar var aile boyu yakalanmas imkansız çünkü zararsız
-
İnsallah halletmissindir sorununu DOSTUM .. :D:D:DD:D::D