Şiir Tavsiye
-
Arkadaşlar bir kız bu kızda benim gibi şiirleri ve kitapları çok seviyor sanırım ben ayrıca kızıda seviyorum gibi görünüyor daha yeni bişeyler çünkü . Neyse asıl konuya gelelim ben geçen gün evine bırakırken bir anda şiir okudum tam ayrılırken çok hoşuna gitti bir kaç akşam daha okudum hiç sektirmeden hergün okumamı istiyor beğendiğini söyledi şimdi şöyleki sizden istediğim bana şiir tavsiyelrinde bulunurmusunuz ama çok uzun olmasın malum hergün uzun uzun şiirler okuyamam ayrıca kızın gözleri çok güzel gözlerle ilgili olursada biraz daha iyi olur ama genel olarak her türlü şiir kabulümdür. Şimdiden çok sağolun
-
Akrostiş
-
1-618-GR bunu yazdı
Akrostiş
hocam şiiri ben yazmıyorum okuyorum o yüzden akrostiş olmaz
-
hayırlı olsun kardeşim. zokayı yutmuşsun bi de. ama aşk güzel bişey. son damlasına kadar yaşa!
şiir edebiyattan hiç anlamam ama, yastığa başını koyup gözünü kapa,
onu düşün. mırıldandıklarını nott et. ertesi günü kalkınca güzellerini seç. en güzel şiir budur bence..
ben öle yapıyorum bazen güzel şeyler çıkıyo :)
-
kızın adını söyle yazalım 2 dk'de.
-
biri şiir mi dedi
-
Poet bunu yazdı
biri şiir mi dedi
evet evet evet :D
ayrıca hocalar akrostiş yada kendi yazdığım şiirlerden değilde daha çok şairlerin yazdığı şiirleri istiyorum . mesela Aşk,Mona Roza,üçüncü şahsın şiiri gibi
-
Baracuda bunu yazdıPoet bunu yazdı
biri şiir mi dedi
ayrıca hocalar akrostiş yada kendi yazdığım şiirlerden değilde daha çok şairlerin yazdığı şiirleri istiyorum . mesela Aşk,Mona Roza,üçüncü şahsın şiiri gibi
pia güzeldir yahu
-
Baracuda bunu yazdıPoet bunu yazdı
biri şiir mi dedi
Hocam anladım başka şiirleri istediğini ama, kendin yazmanı isterim.
Şiirler birisine yada birilerine beslenen duygudan çıka gelir o yüzden, sevdiğin yada ilerden seveceğin biri için başkalarının duygularını kullanmanı istemem bu çok kendine özgü olması gereken bir şey.
Şair dediklerinin hiç biri şair değildir sadece duyguyu olduğundan güzel yansıtabildikleri için o hale gelirler bu becerini geliştirmeni isterim böyle yaparsan şiirlerinde kendin yazdığın için sevdiğinin daha çok özelliklerine değinirsin aranızda olan hadiselere daha derin dokunursun.
Sallıyorum spontane oldu ama mesela örnek;
Bu gün sessiz odamda senden bir hitap beklerim
Yalnızım..
Mum ışığında oturmuş, kendi içimi yemekteyim...
Vs işte spontane yazdım bunu alelade yani :D Az düşün ona nazaran yaz kendi duyguların olsun kötüde olsa zamanla gelişecektir.
Ses tonu ve flow'da çok önemli tabi kendin yazdığın için o daha iyi oturuyor okunuşunu en iyi yazan bilir unutma bunu :D -
Işıldarken -mavi- gözlerin gözlerime doğru Kendimi alamıyorum, Tanrım! nasıl bir duygu. Sabah ki tan gibiydi güzelliği adeta muhteşem Daha uzun sürsün isterdim çok kısa ve inceden. Hocam daha güzel yazabilirim de inan şuan bukadar oluyor gecenin 4ü. Buarada hangi renk gözler bilmiyoruz. Artı biraz o duyguyu yaşat bize de daha sağlam yazalım.
-
gözler yeşil saclar sarı beyaz ten pek konuşmaz gözleriyle anlatır. ayrıca dediğiniz gibi kendim yazmak isterim ama daha tanışalı bir kaç gün olduğu için bunun zamanı var diye düşünüyorum