Sinema Okuyan Müridler
-
Yaw müridler bu şevişme sahneleri nasıl çekiliyo acayip garip geliyo bana günümüz kızları üzerinden değerlendiriyorum harbi nasıl çekiliyo
-
-
RockZs bunu yazdı
hacı burda bildiğimiz normal şevişme var mesala şimdi beren saat'in de sevişme sahneleri gerçek ozman hatta defalarca çekiliyo ulan arkadaş bu insanlar para için neler yapmıyorki
-
Mycity bunu yazdıRockZs bunu yazdı
hacı burda bildiğimiz normal şevişme var mesala şimdi beren saat'in de sevişme sahneleri gerçek ozman hatta defalarca çekiliyo ulan arkadaş bu insanlar para için neler yapmıyorki
Ekmek parası (!).
-
Bu filmde sevişme sahneleri gerçek
Çektiği kışkırtıcı filmleriyle tanınan yönetmen Lars Von Trier'nin yeni çalışması Nymphomaniac'tan bir kare daha basına sızdı
Softcore ve hardcore olmak üzere iki versiyonunun çekileceği açıklanan filmde başrol oyuncularının gerçek sevişme sahnelerinin yer alacağı da açıklanmıştı.
Basına sızan bu karede Charlotte Gainsbourg iki oyuncu arasında yarı çıplak vaziyette görülüyor. Lars Von Trier'nin yönettiği filmde Shia Lebouf, Charlotte Gainsgour'un yanısıra ilk oyunculuk deneyimini gerçekleştirecek olan Stacy Martin de yer alıyor.
Martin ile LeBouf filmin çekimleri sırasında yakınlaşmışlar ve aralarında bir aşk doğmuştu. Film bir kadının doğumundan 50 yaşına kadar uzanan süreçteki cinsel yaşamını konu alan 'The Nymphomaniac' filminde gerçek sevişme sahneleri yer alacak.
GAZETEPORT -
ben sinema okuyorum setlerde bulundum. hocam olay çok prof yani senaryoda ne varsa set şefleri ne söylüyorsa harfiyen yapılır. ayrıca gittiğim yerlerde pek sevişme sahnesinde '' aha la öpüyoo la'' dicek tip te görmedim :D
-
Aramızda kızı kıza vurduran arkadaşlar var. Hemen konuyu gönderiyorum kendilerine.
-
RockZs bunu yazdı
Bu filmde sevişme sahneleri gerçek
Çektiği kışkırtıcı filmleriyle tanınan yönetmen Lars Von Trier'nin yeni çalışması Nymphomaniac'tan bir kare daha basına sızdı
Softcore ve hardcore olmak üzere iki versiyonunun çekileceği açıklanan filmde başrol oyuncularının gerçek sevişme sahnelerinin yer alacağı da açıklanmıştı.
Basına sızan bu karede Charlotte Gainsbourg iki oyuncu arasında yarı çıplak vaziyette görülüyor. Lars Von Trier'nin yönettiği filmde Shia Lebouf, Charlotte Gainsgour'un yanısıra ilk oyunculuk deneyimini gerçekleştirecek olan Stacy Martin de yer alıyor.
Martin ile LeBouf filmin çekimleri sırasında yakınlaşmışlar ve aralarında bir aşk doğmuştu. Film bir kadının doğumundan 50 yaşına kadar uzanan süreçteki cinsel yaşamını konu alan 'The Nymphomaniac' filminde gerçek sevişme sahneleri yer alacak.
GAZETEPORTlars von trier varsa dogrudur.
david lynch, michael haneke, lars von trier, gaspar noe.
mahserin dört atlısı \m/
-
RockZs bunu yazdı
O filmde hatunun gogusu gorunuyordu hatta sansursuz cnbc e yayinlamisti bi keresinde -
Salu3 bunu yazdı
Aramızda kızı kıza vurduran arkadaşlar var. Hemen konuyu gönderiyorum kendilerine.
İşte bunlar hep sanat :D O değil de gerçekten bazı zamanlarda çekmesi çok zor oluyor böyle sahneleri. Oyuncu faktörü çok önemli burada. Mesela bir sevişme sahnesi çekmiştik bir keresinde tabi gerçek değil sadece git gel yapıyor eleman biraz da ses çıkarınca çok güzel olmuştu ve kolay çektik. Ama bir başka filmde basit bir öpüşme sahnesini 10 küsür kere çektiğimizi hatırlıyorum. Tabi yönetmenin nasıl bir şey istediği ve istediği şeyi ne kadar alabildiği de önemli istediği oyunu alan kadar öpüştürebilir. Onun dışında oyuncular isteksizse gıcıklığına tekrar tekrar öpüştürtebiliyorsun ki yaptım kendim bizzat :D Yani sonuç olarak oyuncu çok önemli bu konuda. Bir de yönetmenin istediği şeyi tam olarak anlatıp anlatamaması.
-
şimdi hatırladım da, Sex Is Comedy (2002) filmi tam da bu konuyu anlatıyor. Film fena değil. 36 Fillette 'yi çok beğenmiştim, bu da o filmin yönetmeninden.
http://www.imdb.com/title/tt0304678/