Sınırsız Bulut 5 Dolar
-
gurkanilgar bunu yazdıx-files bunu yazdı
Buluda fazla güvenmemek lazım yağmur bir yağarsa kötü olur
😂😂😂
Buraya yağmur işlemez korkma :D
-
ne tur teknolojileri destekliyor, ftp var mi ornegin sunucu backuplarini falan koymak icin elverisli midir?
-
hocalar tanıtım için 5 dolar sonra 55 oldugunda hiç biriniz almayacak ve dosyalarınız silinecek sınırsız için google photos video ve foto ya sınırsız alan veren ve ücretsiz tek plan şuanda.
amazon cloud şuan dünyadaki en iyi cloud ama sınırsız diye atarsınız 2 tb sonra siz o dosyaları hesapbitiş tarihinde silinmeden indiremezsiniz bile. ayrıca fark ettiyseniz 2-3-4 yıllık olarak ta alamıyorsunuz uzatmalarda 55 dolar istiyor.
-
Bize duyurdugun icin tesekkurler hocam satin aldik
-
- Paypal yok kredi kartıyla alabilirsiniz. Amazon'a güvenirim Hepsiburada'ya güvenmem o derece güvenilirler.
- Sunucularının patlama olasılığı yok zira onlardan önce Dropbox patlar. Aynı zamanda ünlü dizi izleme servisi Netflix'te Amazon sunucularını kullanıyor.
- FTP bildiğim kadarıyla yok.
- Google Fotoğraflar yaramaz. Kotaya saymıyor ama en basitinden 60 FPS videoları 30 FPS'ye düşürüyor. Gözümün önünde 350 MB'lık videoyu 35 MB yaptı ama kalitenin içinede sıçtı görüntü kareleniyordu. İleride Google klasik tavrını sergileyerek Fotoğraflar projesini Drive ile bitirir sonra kotaya sayar fotoğrafları. Ya alan yada sil dosyalarını der. Aha buraya yazıyorum.
- 60 dolarlık fiyata gelecek olursak önümüzdeki seneye ya düşer yada kupon vs bir şeyler olur illaki. Kaldı ki 1 senelik 60 dolar gayet iyi bir rakam. Google drive bile 1 aylık 1 TB için 10 dolar istiyor. 12 x 10 = 120 dolar. Amazon'un 2 katı fiyatı var.
-
Beyler almayın, aldıysanızda iade edin parayı geri veriyorlar. İbneler biz aslında bunu ABD için yapacaktık ama sizde almışsınız seneye alamazsınız dosyalarınız sileriz diye mail atmışlar.
-
PanxeR bunu yazdı
hocalar tanıtım için 5 dolar sonra 55 oldugunda hiç biriniz almayacak ve dosyalarınız silinecek sınırsız için google photos video ve foto ya sınırsız alan veren ve ücretsiz tek plan şuanda.
amazon cloud şuan dünyadaki en iyi cloud ama sınırsız diye atarsınız 2 tb sonra siz o dosyaları hesapbitiş tarihinde silinmeden indiremezsiniz bile. ayrıca fark ettiyseniz 2-3-4 yıllık olarak ta alamıyorsunuz uzatmalarda 55 dolar istiyor.
birsene sonuna toparlasin bir zahmet satin alms olan da .ya da versin 60 dolar alsin .kimsede cloud yokken aws vardi
-
hipokondriyak bunu yazdıPanxeR bunu yazdı
birsene sonuna toparlasin bir zahmet satin alms olan da .ya da versin 60 dolar alsin .kimsede cloud yokken aws vardi
60 dolar verebilen adam zaten bunu alırdı haberi olurdu 5 dolar diye alanlara 1 sene sora sövecek almayın....
-
-
hangi firmaydi ?
link i niye sildin ki ?