Sıradışı Resimler Arıyorum.
-
futurist bunu yazdıArmadA bunu yazdı
500px.com
süper fotoğraflar var ama iki şey eksik
bir hiçbirini kopyalayamıyorsun lisanslı
iki çözünürlikler yazmıyor
Kaynağından almak Lazım. HTML nin gücü. Kaynağı görüntüle de ordan resmi bul yeni sekmede aç. Al sana free (Beleş) Resim.
-
JiggSaw bunu yazdıfuturist bunu yazdıArmadA bunu yazdı
500px.com
www.wallbase.cc buraya bakabilirsin ama üye ol mutlaka ...
üyelikli şeylerden sıkıldım. siteler üye olun ücretsiz alın yok üye olun hakkınız olsun gibilerinden üye yapıp sonrada emai ime dünyanın reklamını gönderip dedikleri şeyleride almamıza izin vermiyor. siznir oldum o yüzden üyelikten kaçıyorum
-
güzel resimler çıkacak gibi mesaj bulunsun ileride lazım olur :)
-
http://acidcow.com/pics/26481-funny-vthis-is-not-normalv-meth-memes-35-pics.html linkinde daha ilginçleri var
-
futurist bunu yazdıJiggSaw bunu yazdıfuturist bunu yazdıArmadA bunu yazdı
500px.com
www.wallbase.cc buraya bakabilirsin ama üye ol mutlaka ...
üyelikli şeylerden sıkıldım. siteler üye olun ücretsiz alın yok üye olun hakkınız olsun gibilerinden üye yapıp sonrada emai ime dünyanın reklamını gönderip dedikleri şeyleride almamıza izin vermiyor. siznir oldum o yüzden üyelikten kaçıyorum
sorry. geç gördüm hoam EKLENTİ var bunun için eklentiyi indiriyorsun ya mozillada yada firefox ta kolayca indirebiliyorsun fotoları. ama ismini unuttum :|
-
Anladığım kadarıyla arkadaş mega hafıza benzeri setlerle çalışıyor. Bulamadım ama sanırım şöyle şeyler istiyorsun mesela kırmızı başlıklı kızın kurdu yemesi gibi :)
http://www.youtube.com/watch?v=2lHIZlHV6Ic
bu geldi aklıma :)
-
şimdi buraya doğuş'un saksılı fotosundan ilham alıp palmiye ağacıyla çekilmiş fotomu koyardım da montaj falan derler diye koymuyorum devir çok kötü oldu :-)))