Site Müridlerinden HAYVANYASAR'ın Vefatının Üzerinden Bugün 13 Yıl Geçti.
-
Eskiler hatırlar zaman zaman başka nickler kullansada en bilinir ateşli tartışmaları bu nick üzerinden devam etirirdi. İnsan tabiki alışıyor fakat kardeş acısı zor . Böyle günlerde onu çok özlüyorum . Paylaşmak istedim
https://www.tahribat.com/Members/HAYVANYASAR
-
Başım sağolsun tekrardan hocam yattığı yer inciltmesin
-
patates bunu yazdı
Eskiler hatırlar zaman zaman başka nickler kullansada en bilinir ateşli tartışmaları bu nick üzerinden devam etirirdi. İnsan tabiki alışıyor fakat kardeş acısı zor . Böyle günlerde onu çok özlüyorum . Paylaşmak istedim
Hiç tanımadığın, sohbetin olmadığı halde aynı ortamda bulunduğunuzu bildiğin adamın vefat yıldönümü sıradan insanı üzüyor hocam senin acının tarifi yok illa ki.
Her neredeyse güzellikler onunla olsun, size de sabırlar diliyorum. -
Başta kardeşiniz olmak üzere forumda vefat eden tüm arkadaşlarımıza Allah rahmet eylesin. bir gün bizde göçüp gideceğiz.
-
MaviGozluDev bunu yazdıpatates bunu yazdı
Hiç tanımadığın, sohbetin olmadığı halde aynı ortamda bulunduğunuzu bildiğin adamın vefat yıldönümü sıradan insanı üzüyor hocam senin acının tarifi yok illa ki.
Her neredeyse güzellikler onunla olsun, size de sabırlar diliyorum.reis aklımdan geçenleri yazmış. birde her sene bu başlık açıldığında bir durup düşünüyorum. varlığını bilmesemde yokluğuyla 365 günde bir kez olsun beni durup düşündürüyor.
-
Kardeşin olduğunu bilmiyordum. tanımadığımız insanlara üzülmemiz insan olduğumuzun kanıtı aslında.
Anarşistherif mesela, ne zaman konusu açılsa ben profiline girer açtığı konulara falan bakarım.
Tanımıyorum ama üzülüyorum. Tekrardan başın sağolsun.
-
Hiç birini unutmadık
Sorcerer - 8 Mayıs 2008
HAYVANYASAR - 14 Mayıs 2010
Musket - 18 Mayıs 2010
kaanabak - 10 Haziran 2010
fivestar - 1 Nisan 2012
anarsistherif - 20 Temmuz 2015
Ve tüm kaybettiklerimize
-
Anarşistherifle zamanında yaptığımız konuşmalar dm kutusunda hala duruyor. Ara ara ben de onu anarım. Şahsen hiç tanımamıştım. Yarın fırsatım olursa seçimden sonra buraya rahmetlinin vefatından sonra pc den çıkan notdefterini paylaşırım. Araştırılarak okunacak şeyleri not almış anahtar kelimelerle, onlara bakınca bu ölümleein zamansızlığı hem korkutucu hem de motive edici olabiliyor. Hepinize teşekkür ediyorum
-
sunyy2003 bunu yazdı
Hiç birini unutmadık
Sorcerer - 8 Mayıs 2008
HAYVANYASAR - 14 Mayıs 2010
Musket - 18 Mayıs 2010
kaanabak - 10 Haziran 2010
fivestar - 1 Nisan 2012
anarsistherif - 20 Temmuz 2015
Ve tüm kaybettiklerimize
+
Mekanları Cennet olsun inşallah.