Siteye Musallat Olan Virüs

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meczup
    1049
    1049's avatar
    Homo

Konuyla alakası yok ama şimdi ilk sıradaki sitene, oziweb 'e bakarken headerdaki sliderda yazan profesyonel çözümler yazısı gözüme takıldı. Profesyonel çözümler sunan bir web sitesinin profesyonel çözümler yazısı gözüme oldukça amatör işi geldi. Bir de yine aynı görsel dosyasında bulunan WebTasarım yazısının da renkleri hem abartılı hem de temayla tamamen uyumsuz olmuş. 

Ve yine alakası yok ama wordpress teması güzelmiş :)

Son not - dip not: logo da olmamış :(

1049 tarafından 06/May/13 17:29 tarihinde düzenlenmiştir

dudaklarına değen yağmur bir parça rujundan çalar. dudaklarına değen yağmur bile, bir parça rujundan çalar. benim değemediğim o dudaklarına değen yağmur, bir parça rujundan çalar. // bi gün buralarda yeni bir ağaç yeşerecek ve biz gölgesinde mürekkepler tüketeceğiz //
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Webci58
    Webci58's avatar
    Erkek
    Ayazz bunu yazdı

Konuyla alakası yok ama şimdi ilk sıradaki sitene, oziweb 'e bakarken headerdaki sliderda yazan profesyonel çözümler yazısı gözüme takıldı. Profesyonel çözümler sunan bir web sitesinin profesyonel çözümler yazısı gözüme oldukça amatör işi geldi. Bir de yine aynı görsel dosyasında bulunan WebTasarım yazısının da renkleri hem abartılı hem de temayla tamamen uyumsuz olmuş. 

Ve yine alakası yok ama wordpress teması güzelmiş :)

Son not - dip not: logo da olmamış :(

hocam önceden yapmıştım duruyo site öyle, hiç ilgilenmiyorum uğraşmıyorumda :) hani derler ya terzi kendi söküğünü dikemez, öyle işte

temayı beğenmişlerdi upload etmiştim buraya

Frontend Dev.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    janni
    janni's avatar
    Erkek

wp kullanıyorsan kullandığın tema veya plugin kaynaklı olur.

Toplam Hit: 5044 Toplam Mesaj: 14