SİZCE Daha Cok Kadınlarmı Aldatır Yoksa Erkeklermı??
-
erkek adam aldatmaz aldatana ben erkek demem...
-
yine noktayı koyiim bari...
ERKEK ALDATIR DA BİRİ GÖRÜRSE ERKEĞE SIFAT TAKILMAZ..
AMA KADIN ALDATIR BİRİ GÖRÜRSE SIFATI HAZIRDIR..
bunun üstüne polemik olmaz sanırım artık...
-
bir şeyi unutuyorsunuz
KADIN ALDATIRSA BUNU COK İİ SAKLAR
AMA ERKEK ALDATIRSA BUNU BİR MARİFETMİŞ GİBİ ORDA BURDA ANLATIR.
bilmem anlatabildimmi arkadaşlar onlar saklamayı cok ii bilirler
artı bu kişililikle alakalı bişey birazda doyum meselesi -
swordofdarkness bunu yazdı:
-----------------------------
Criminal bunu yazdı:
ben kendimden sorumluyum, aldatmam! diğerleri ne halt ederse etsin!
öpüyorum kardeşim hayatta aldatmam bu arada sen yengeç burcu musun?
Walla ben Balık burcuyum be kardeşim :) Yengeç olan benim kardeşim :) -
bi dakka ya noluyo
şimdi criminal balık,minik gerilla da yengeç di mi
biraz karıştı ortalık.hem konu burçlar değildi. -
bunu kadın yada erkek olarak düşünme sonuçta
aldatanı insan olarak düşün ve bunun bir istatisliği tutulamaz -
kadınların aldatması erkeklerinkinden daaa tehlikelidir çünkü kadın duygusal eksiklikten aldatır,erkeğinin weremediklerini başkalarında arar.romantizm uğruna aldatır ki bu bence daa telikeli.erkekler deişik arayışlar için aldatır..sadece sex için..one night stand olayı yane..ama kim en çok aldatır dersen tabiki erkekler..
-
robertcana katılıyorum.. mantık olarak erkek aldatıyorsa bir kadınla aldatıyo.. pki o kadın o sıra ne yapıyo sizce? adamın sevgilisi oldugunu sanıyorsa büyük ihtimalle ozaman kadında kendini aldatıyodur ozaman ;)
-
herhalde sadece kisilikten kaynaklanan birsey olsa gerek. yoksa kadin veya erkek diye bir ayrimi yok. insanlar yeni birseyi o anda elinde bulunan materyalden sıkıldıkları zaman ararlar. bu da insanin dogasindan kaynaklanan maymun istahlılıktan geliyor zaten. "kendine hakim olabilen kisiler iliskilerine sadık kalabilir." insan fazla sıkıldıgı zaman veya choke bos bırakılınca icinden gelen dürtülerden ötürü etrafa saldirmaya basliyor. sonuçta sex gibi bisey; dürtülerin önüne geçilmediği zaman hayvansal içgüdü ortaya çıkıyor. bunun sonucuda aldatilmayla veya aldatmayla bitiyorrr.
-
Bence erkek daha çok aldatır ama kadın eğer yeterli anlayışı sağlarsa niye aldatsın
Toplam Hit: 10494 Toplam Mesaj: 45