Sizce Nokia N95 Mi N93 Mü Almalıyım ?
-
Arkadaşlar yeni telefon almayı düşünüyorum fakat bütçem sıfır alacak kadar yüksek değil. Şu iki telefon arasında kaldım. N73 3.2 mp kamerası ile hoşuma gidiyo fiyatı da güzel 2. el tabii :) N95 ile arasında fazla fiyat farkı da yok almışken tam olsun N95 alayım diyorum arkadaşlar sizce ne yapmalıyım 2. el N95 veya N73 alsam en fazla ne kadar ücret ödemem gerekir. Piyasadan fazla anlamadığım için de kazık yemek istemiyorum. Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkürler
-
n95 almanı şiddetle tavsiye ederim bende alcam ondan :P
-
her şekilde n95 8 cgb
-
SilenC3 bunu yazdı:
-----------------------------
n95 almanı şiddetle tavsiye ederim bende alcam ondan :P
-----------------------------2. el olanına maksimum ne kadar ücret ödemem gerek ?
-
tabikide n95 ama yakında n97 çıkıyor beklentilerini fazlasıyla karşılayacak onu al derim
-
2. el nokia n95 fiyatı konusunda bilgisi olan yokmu
-
Blue_moon bunu yazdı:
-----------------------------
2. el nokia n95 fiyatı konusunda bilgisi olan yokmu
-----------------------------wallaha hoca azerbaycandayım Türkiye piyasasaını bilmiyorum
-
N95 özellik olarak çok güzel N73 ile arasında fazla fark yok aslında. Almışken N95 almak lazım. Sonuçta bi kere alıyoruz cep telefonunu
-
bana hediye geleli 1 hafta olmak üzere, kesinlikle muhteşemin ötesinde bi alet, zaten kutusunun üzerinde yazan yazı herşeyi anlatıyor " A Truly all in one Phone " Samsung i900 omnia. 2. el temiz birşeyi 800 lira civarına bulabilirsin, sıfırları 1200 civarında, ama seni en az 3-4 yıl götürür, ben 4 yıl falan kullanmayı düşünüyorum çünkü, son teknolojilerin hepsi var alette. windows mobile 6.1 professional yüklü, ama 6.5 romu yükleyebiliyorsun istersen. nokia ya bin basar, bütçen varsa hiç düşünmeden al derim.
-
Öncelikle piyasalar şeirden şehirden ufak değişiklikler gösterebilir. Ben Trabzon piyasasına göre fiyat söyleyeyim ki İstanbul ile aynıdır genelde N73 için 300 TL ile N95 için 500 TL'den fazlası ahmaklık olur. Telefonda çok çok para edecek bir özellik olmadığı sürece. Örneğin cihaz aksesuarları ile fatura vs. herşeyi verdiyordur mağaza veya kişi o zaman 20-30 lira fazla para verilebilir. Cihazlar arasında kaldıysan eğer paran yetiyorsa N73 artık demode oldu N95 almak hem satarkende para edeceğinden daha mantıklı ve cazip geliyor. Ama ayak dediğin şey yorganına göre uzatılır şuan N73'ten çok daha fazla şeyler vermeyecektir sana N95.
-
Kızaklı telefon alcaksan kesinlikle Nokia alma şiddetle samsung'u tavsiye ederim.