Sizce Turkce Rap Haketti Konuma Ulasabilecekmi..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Maniac_HackeR
    Maniac_HackeR's avatar
    Erkek
    bu konudaki goruslernizi cok merak ediyorum turkrap hakkýndaki goruslerinis nelerdir ????

Seni_Sevdihim_Kadar_Parayı_Sevsem_Milyarder_Sana_Taptıhım_Kadar_Allaha_Tapsam_Peygamber_Olurdum....
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fear_Ozkan
    Fear_Ozkan's avatar
    Erkek
    Bence günün birinde hakkettiği yere ulaşacak ben buna bütün kalbimle inanıyor ve destekliyorum.Ben her türlü desteği ama elimden geleni yapıyorum.Keşke mümkün olsad Tv kanallarında mesala kral tv de video kliple yayınlansa düşünsenize anonsu duyar gibiyim.Ve şimdi ekranlarımıza gelecek olan Ceza'nın son klibinden...... belkide bunları ilerde duyabileceğiz.Ben her zaman için ürklerin her konuda ilerlemsei yancısıyım ki ben bu türkçe rap olayıyla 98ten beri ilgileniyorum CARTEL'den beri ilk bağlantım ise istanbuldaki Turboyla olmuştu Daha sonra ise onun yardımıyla Ankaradaki Salim(Deli_Mc) ile tanıştım.Ondan sonrası geldi zaten destek için gitmediğim konser kalmadı.Anlayacağınız hayatımın bi parçası olmassa olmazlarından şu An TÜRKÇE RAP sonsuza.....Ve ben şunada inanıyorum ki ilerde MTV'de bile türk rapperların çıkacağına inanıyor.Ve Destekliyorum.Her Zaman Türkçe RAP

Fear_DaRkNeSs
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DukWeen
    DukWeen's avatar
    Erkek
    yok dediginiz biraz cacık cunku turkce rap e uygun bır lisan deyil siz hiç ingilizce uzunhava dinladinizmi

ara beni boya beni :Pp
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Maniac_HackeR
    Maniac_HackeR's avatar
    Erkek
    DukWeen bunu yazdı:
    -----------------------------
    yok dediginiz biraz cacık cunku turkce rap e uygun bır lisan deyil siz hiç ingilizce uzunhava dinladinizmi

dukween kardes sana bu konuda katilmiyorum denemezsen bilemezsin....

Sen heralde ceza nin med cezir sarkısını dinlemedin dinlemis olsaydın bu sekil dusunmezdin bence turkce rapin kalitesi tartısılmaz duseyde....

Seni_Sevdihim_Kadar_Parayı_Sevsem_Milyarder_Sana_Taptıhım_Kadar_Allaha_Tapsam_Peygamber_Olurdum....
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kabus
    kabus's avatar
    Erkek
    Mtv`de cikacagina inanmana gerek yok
    cartel piyasaya Mtv`den girmisti
    ve TürkceRap`in Kral Tv`ye felan cikmasina gerek yok ben bunu istemiyorumda.
    Cikanlari görüyoruz hepsi dallama,
    Hip-Hop bi yasam tarzidir dostum, buraya ciksin suraya ciksin felan demekle olmuyo.

hic cikmasada dinleyen dinler,Ve böyle olmasi bence daha iyi.Cünkü Parcalarin cogu sisteme karsi bunu kim cikarir tv`ye. Sebnem baci bile bi laf etti neler dediler ki sagopa amcanin sözlerini biliyosun.

Sunuda bilmeni isterim herkes yapmaya basladi su anda, coluk-cocuk bunlari elemek lazim.Ceza gibi Mc`ler lazim piyasaya.

Biz seninle farkinda olmadan ayri pencerelerden ayni yildizlara bakmaya devam edecegiz.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikky
    Antikky's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    ya ben sonuna kadar dinlerdim şimdi piyasa nefret ceza cılarla doldu taştı.
    oy oy eminem ceza dinliyen diyo bende rapciyim
    vaypeee nerde o eski b-boy x11.
    eee tabi içki sigara kumar çöktük..

Umursamaz Tavrımın Hastası Olunuz.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    best
    best's avatar
    Erkek
    Maniac_HackeR Türkce Rapi Hakettiği Yere Getirmek
    senin benim gibiLere düşü0. Nefret'in, Ceza'nın, Silahsız Kuvvet'in, Kolera'nın... Eminem'den kötü rap söLedikLerini düşünenLer yoktur sanırım. Elin yawşağı küfür edip paranın a.qsun, bizimkiler derdimize derman olup aç kalsınlar. Adaletmi bu be!

the BeSt oF HaKaN
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karatahta
    karatahta's avatar
    Erkek
    Hakettiği yere gelmesine çok az Kaldı Çünkü Dünyanın İlk türkçe Rapçisi KaRaKaN Geri Dönüyor Hadi HAyırlısı

Çekil,Önümden Çekil...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dAfidAf
    dAfidAf's avatar
    Erkek
    Bu nu yaparsa bi Karakan yapar.. baskasıda yapamaz...

Düttürü dünya!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Maniac_HackeR
    Maniac_HackeR's avatar
    Erkek
    best bunu yazdı:
    Maniac_HackeR Türkce Rapi Hakettiği Yere Getirmek
    senin benim gibiLere düşü0. Nefret'in, Ceza'nın, Silahsız Kuvvet'in, Kolera'nın... Eminem'den kötü rap söLedikLerini düşünenLer yoktur sanırım. Elin yawşağı küfür edip paranın a.qsun, bizimkiler derdimize derman olup aç kalsınlar. Adaletmi bu be!

haklisin bea dostum elin orospusu cikio neremi neremi dio paranin a.k nefretin dokuz koy diye bi sarkisi var bu halk onlari destekliyo ama gundemdeki, sorunlarimiza dile getirenleri duymamazliktan geliyorlar duyuyorlar aslinda ama duymamazliktan geliyorlar neden cunku islerine gelmiyo yalanlarin altina saklanmis hepsi diz boyu balciktalar hayal dunyasinda yasamayi tercih ediyorlar sahsen ben turkrap dinlemekten cok haz duyuyorum neden derseniz cunku sarkilarinin icinde ask yok !!! bikmadinizmi lan aysem aysem leylam leylam dinlemekten gozlerinizi acin pop dinleyen eminem dinleyen kardes ler sole bi silkelenin atin ustunuzden su bunalimi eminemciler ozellikle size bi sozum var eyer ananiza baciniza sovulmesi hosunuza gidiyorsa hic durmayin hemen simdi koyun cd ye dinleyin size dicek bi sozum yok....size sadeceguluyorum

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kabus
    kabus's avatar
    Erkek
    karatahta bunu yazdı:
    Hakettiği yere gelmesine çok az Kaldı Çünkü Dünyanın İlk türkçe Rapçisi KaRaKaN Geri Dönüyor Hadi HAyırlısı
    Hade be ,
    karakanmi geliyo ?ne zaman geliyo ?
    Olm onlar gelsin varya
    millet bi dinlesin Asil Türkce Rap nasil yapilirmis..
    ama sanmiyorum yapacaklarini tekrardan.

Biz seninle farkinda olmadan ayri pencerelerden ayni yildizlara bakmaya devam edecegiz.
Toplam Hit: 7023 Toplam Mesaj: 28