Size Gore Sozleri En Manalı Olan Yabancı Sarkı ???
-
zaten hersey baslıkta acık.. sozlerını encok begendıgınız yabancı sarkıları yazarmsınız??
neden gerekıo dersenız bı sebebı yok sadece goruslerınnızı merak ettim...
-
Avril Lavigne - I'm With You.... :|
edit:Deftones - Change bu sarkı gibi başka şarkılar arıyorum bilen varsa bunu ve buna benzeyenleri pm atsın
-
kansas- dust in the wind güzeldir
-
Hotel California - Eagles
Birbirlerine çılgınlar gibi aşık olan 2 gencin hikayesidir,bu şarkı...
Bu 2 genç birbirlerini çok severler,fakat aileleri karşıdır bu beraberliğe...Sık sık buluşup,bu otel odasında bir araya gelirler...Ve bir gün birbirlerine söz verirler...Buluşma yerlerine gelmemelerinin tek sebebi ÖLÜM olmalıdır diye...
Yine günlerden birinde kız önceden gelir otel odasına...Bekler bekler ama çocuk gelmemiştir,oysa ki söz vermiştir ona...Kız,sevgilisinin söylediklerini düşünür bir an ve çaresiz şekilde ne yapacağını bilemez...Bekler,bekler ama kimseler gelmemiştir...Halbuki çocuk geç kalmıştır ve sevgilisinin yanına yetişmeye çalışırken,bir trafik kazası yapar ve hayatını kaybeder...Kız ise onsuz yaşamaktansa,ona söz verdiği gibi ölmeyi tercih eder...Ve otel odasında kendini asar...Ölmeden önce ise odanın kapısına bu şarkının sözlerini asar...Bu 2 gencin anısına uzunca bir süre bu odaya kimse alınmaz...
Günün birinde Eagles gelir...Otelde kalmak ister,fakat boş oda yoktur.Boş olan tek oda orasıdır.Resepsiyondaki kız durumu izah eder,hikayeyi anlatır.Eagles,bu odayı görmek ister,çıkarlar odaya,hiçbir şeye dokunulmamıştır.Kapının arkasında bu sözleri gören Eagles,hikayeden de etkilenerek bu şarkıyı yapar ve şarkı yüzyılın şarkısı olur... -
guns and roses-don't cry
bu gece ağlama
üzerinde cennet var
bana hoşçakal demeden önce öp bi kere fln diyo..öle işte :)
-
udo - they wants war
metallica - master of puppets
motörhead - killed by death
grim reaper - see you in hell
sepultura - inner self
twisted sisters - we're not gonna take it
white lion - when the children cry
death - destiny
king diamond - tüm şarkıları(mübarek roman yazıyor)
savatege - st patrick
suicidal tendencies - you cant bring me down
overkill - i hate you
sepultura - anticop
loudness - crazy nights
cinderella - no bodies fool
death - lack of comprehension
judas priest - a touch of evil
ratm - killing in the my name
razor - stabbed in the black
böyle böyle gider.
müzik tarihinde en sikko sözler, yazan gruplarda cradle of filth,hecate enthroned,maniac butcher gibi 3.jenerasyon faggoth gruplardır.
-
oasis-stop crying your heart out
-
tokio hotel-monsoon :)
-
rem-losing my religion
sting-dersert rose
-
celion dion--my hearts will go on (titanic)
esra kahraman --ex-love
ikiside süper ötesi bence -
eray bunu yazdı:
-----------------------------tokio hotel-monsoon :)
-----------------------------
Sevdiğim kız da bu grubu dinliodu ve bana sende dinle ya fln demişti indirmiştim... Ve ne zaman dinlesem aklıma hep o gelio. I'm staring at the broken door...Bir de şey var Iron Maiden - Fear Of The Dark... Sözleri çok anlamlı gelior genelde arabesk takılırım ama arada adetimi bozup böle abuk şeylerde dinlediim oluo...