Skoda Octavia Doğuş Otomotiv Ve İncar Problemi
-
iyi niyet olayı tamamen adamların ellerinde. çok diklenirsen komple iptal edebilirler. vw grubu malesef böyle. tavsiyem hazır garanti bitmişken sanayide bir araştır daha ucuza bulursan yapıştır geç.
satmayı düşünmüyorsan bakımları bir süre daha serviste yaptır ki aynı iyi niyeti DSG arıza verdiğinde işçilikle kurtar.
edit : bende audi var onlarda aynı bok
legendary tarafından 31/Tem/23 23:17 tarihinde düzenlenmiştir -
o Aracı SAT
wag gurubu ve DSG belasından kolundan aşiret paketinden kurtulgit megane 4 al bin
-
blackstone_tr bunu yazdı
o Aracı SAT
wag gurubu ve DSG belasından kolundan aşiret paketinden kurtulgit megane 4 al bin
En baba yorum ama ülkemiz de acayip bir Avrupa araç sevgisi var.Renault dışında Avrupa araç kullanmak coğrafya ya uygun değil git Dodge ram al on bin.el arabası kıvamın da araçlar da ömür tüketmek ne diyeyim sıfır araç alıyorsun Kinder sürpriz yumurta gibi bi şey.umarım sorunun baş ağrıtmaz.
-
Skoda Fabia almayi düşünüyordum 2018 ve üstü, vaz mi geçsem bu yorumlardan sonra
-
Kutengri bunu yazdı
Skoda Fabia almayi düşünüyordum 2018 ve üstü, vaz mi geçsem bu yorumlardan sonra
*Hocam arıza dsg kaynaklı değil vites üzerindeki bi çip arızası anladığım kadarıyla yeni Octavia da var Skoda grubunda
Ama fabia da olur olmaz bilemiyorum
*araç engelli aracı 3 yıl daha satamam
*doğuş oto bugün dönüş yapacakmış onu bekleyeceğim bakalım ne cıkarsa yazarım buraya -
2 yıl mı garanti?
tofaş 5 yıl veriyo geçen kolon kilidi değişti ağırlık sensörü değişti tek kuruş ödemedim
-
abi bu türkiyedeki wag fetişi nedir hiç anlamayacağım.
bi de mesela aracın kronik arızası varsa mercedes şöyle yapıyordu lütfen yetkili servislerimizle iletişime geçin parça değiştirelim şeklinde mesaj geliyordu. Skoda bozulursa gel diyormuş yeni öğrendim :)
o firmanın ikinci ellerinde sıkıntılı olduğunu duymuştum. ben olsam önce öder sonra tüketici hakem heyetine başvururdum.
-
bu arada tarikatta ne çok kayserili varmış :)
-
honda civic rs sahibiyim 6 yıl 150.000 km garantisi var aracın vw sevdasından vazgeç gel civic al
-
blackstone_tr bunu yazdı
o Aracı SAT
vag tayfaya sorunca da şehir efsanesi olduğu söyleniyor DSG ile ilgili konuların...
bence toyota al, akarı kokarı yok. deh deh çüş çüş.