Snickers Çikolota İle İlgili
-
arkadaşlar ben iyi hatırlıyorum, 88 doğumluyum çocukluğumuzda sağlam çikolata tadelle=600.000 liraydı çoğu zaman alamıyordum. nasıl olduysa bu snickersi öğrenmişim snickerste 1 milyon 250 bin liraydı (:
geçen tesadüfen bişey arıyorum seri numarayla ilgiliydi heralde google'de karakterleri yazmaya başlayınca "şunu mu demek istedin" gibisinden şeyler çıkıyorya burda aceleden "sn" yazdım snickers hangi ülkenin malı, amerikan malı mı, boykot mu falan yazılar görünce dedimki ulan harbiden snickers hangi ülkenin malı diye merak ettim. bulduğum sonuç;
Snickers, ilk defa 1923 yılında ABD'de hazırlanmıştır. İlk seri üretim ise 1930 yılında başlamıştır. 1929 Kasım'ında ise Chicago kentinde ilk fabrika faaliyete başlamıştır. Markanın adı Mars Incorporated şirketinin kurucusu olan Mars ailesinin atının adından gelmektedir.
ben hala bile ayda 1 kez kesin duruma göre 2 tane yiyordum. buda amerikan malıymış artık bundan da yemeyecem.
amaaa benim gibi snickers sevenler mutlaka vardır (: bu çikolatayı yerkenki aldığımız tad, haz, başka bişey yazmayım ama beni anlarsınız :D başka bi "canga" çikolatası aklıma geliyor buda bence 2 tane canga yersem anca gibi. bildiğiniz başka benzer amerikan malı olmayan çikolata var mı?
-
Kıçını sildiğin tuvalet kağıdı bile, yabancı menşei dert etme bunları dostum. Zaten yerli üretim olanlar bile faiş fiyat haklı sikme politikası var.
Enquinx35 tarafından 02/Tem/24 12:37 tarihinde düzenlenmiştir -
Enquinx35 bunu yazdı
Kıçını sildiğin çoğu marka bile yabancı menşei dert etme bunları dostum
sildiğim hadi neyse de yediğime dikkat edeyim bari hesabını verecez (;
-
Şuan bu mesajı attığın telefon/bilgisayar dan tut bunun bize gösterimini sağlayan internete, tarayıcılara, işletim sistemine kadar amerika yada türevi ülkelerin. Bu mantıkla en fazla köyde ektiğin ürünleri yiyip, sanayi ve toplu iletişim araçlarından da uzak durmalısın.
-
Tadelleyi koliyle alıp yiyordum wala. iyi ki de öyle yemişim
Bugünkü tadelle, çokonat, frigo vs ... bizim gençliğimizde yediğimiz aynı tadelle falan değil. Basıyorlar fruktozu herşeye
-
Ajan sen takma hocam bunlari sen bı plaka yaz yada Ankara veya İstanbul da tapu sorgulama yapım sana özel
Bu arada bende hoby çikolata hastasiydim holy gibi bende onu kutu kutu alirdim
-
EmiRReiS bunu yazdı
Şuan bu mesajı attığın telefon/bilgisayar dan tut bunun bize gösterimini sağlayan internete, tarayıcılara, işletim sistemine kadar amerika yada türevi ülkelerin. Bu mantıkla en fazla köyde ektiğin ürünleri yiyip, sanayi ve toplu iletişim araçlarından da uzak durmalısın.
dediklerini yerli olarak kimse bişey yapamazki. atıyorum bi italyan fransız da amerika yada türevlerine mecbur. ben elimden geleni yapayımda (;
@HolyOne
galiba evet buna karşı ne yapabilirizki?
@prens
tapuyla ne işim olsun hocam (:
hoby çikolatayı duymuşum bu nerenin malı?
-
Prens bunu yazdı
Ajan sen takma hocam bunlari sen bı plaka yaz yada Ankara veya İstanbul da tapu sorgulama yapım sana özel
Bu arada bende hoby çikolata hastasiydim holy gibi bende onu kutu kutu alirdim
Hobby cikolatayi bende severdim. Minik olanlari favorimdi
-
Hoby candır under De işini bilenlerden ajancim hoby Ülker grubunun ürünü
-
-
Prens bunu yazdı
Hoby candır under De işini bilenlerden ajancim hoby Ülker grubunun ürünü
ooo tamam bu kadar referanstan sonra bu günden sonra en büyük hoby'ci benim (: