Soğuk Suyla Duş Almak
-
Hocam soğuk duş iyidir ama biraz bilinçsizsin bu konuda sanırım. Bunun ani ölüme kadar gideri var. Ona göre yani... Kesinlikle bir doktora danış.
-
Senin anlatımınla sanki vücut her an her koşula hazır kıta bekliyormuş hissi yarattı bende ve psikolojik açıdan da yorucu gibi sanki, sağlık yönünü bilemem de vücudun arada bir gevşemesi gerek ya, ki bunu da sıcacık bir banyodan başkası da yapamaz ya tatlı tatlı :)
-
adsizcengaver bunu yazdı
Hocam soğuk duş iyidir ama biraz bilinçsizsin bu konuda sanırım. Bunun ani ölüme kadar gideri var. Ona göre yani... Kesinlikle bir doktora danış.
Hocam Abarttığımı Sanmıyorum ama dediğin gibi bir doktora danışmam gerekecek :-)
-
Benim 185 kg gelen morbid obez bir arkadaşım var, şişgoluğundan dolayı sürekli ter basıyor günde 3-4 defa soğuk suyla duş alıyor hatta hamama filan gittiğimizde şok havuzundan filan çıkmıyor ama bırak kilo vermeyi sürekli alıyor, en son dayanamadı mideyi küçülttürdü 100 kg yakın kilo verdi şuan, gerçi oda pek tuaf bir işlem geldi bana çocuk ruh gibi ölü gibi geziyor öküzün trene baktığı gibi bakıyor millete,
-
Robinson_Crusoe bunu yazdı
Benim 185 kg gelen morbid obez bir arkadaşım var, şişgoluğundan dolayı sürekli ter basıyor günde 3-4 defa soğuk suyla duş alıyor hatta hamama filan gittiğimizde şok havuzundan filan çıkmıyor ama bırak kilo vermeyi sürekli alıyor, en son dayanamadı mideyi küçülttürdü 100 kg yakın kilo verdi şuan, gerçi oda pek tuaf bir işlem geldi bana çocuk ruh gibi ölü gibi geziyor öküzün trene baktığı gibi bakıyor millete,
tehlikeli hareket. umarım sağlığında bir sorun yoktur, komple checkup yaptırsın. şeker, tansiyon, kalp, böbrek, karaciğer ve kan değerleri. + pankreas.
önemli.
-
eger uyumak istiyorsam ilik-sicak suyla dus alirim
eger o gun dinc olmam gerekiyor ise ilik-soguk suyla dus alirim.
ama oyle civi gibi soguk suda (yazin birkac kez harici) hic dus almadim
-
ileride olacak sorunlar = eklem ağrıları , bel soğukluğu, ishal , kasık batmaları , idrar yolu hastalıkları , halsizlik.....
-
Spor sonrası vücüt sıcaklığını düşürmek ve metabolizmeyı yavaşlatmak dışında yapmanın pek bir anlamı yok. Hocam sen birde tam tersini yapıyorsun.
-
baristbt bunu yazdı
suda sevişin
Adam haklı
-
Ankaralı olmam dolayısı ile soğuk su da rahat rahat yıkanabilirim ama ne gerek var sıcak iyidir :)
Fethiye de yakakent tesislerinde 6 derecelik su da 15 dakika kalana bedava yemek veriyorlar ben o su da 1.5 saat yüzdüm :)
kilo verme soğuk suyla duş duş almak bırrrr soğuk su faydalımıdır soğuk suyla duş alınır mı kireçleme