folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Soğuk Suyla Duş Almak

Soğuk Suyla Duş Almak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adsizcengaver
    adsizcengaver's avatar
    Erkek

Hocam soğuk duş iyidir ama biraz bilinçsizsin bu konuda sanırım. Bunun ani ölüme kadar gideri var. Ona göre yani... Kesinlikle bir doktora danış.

"Algısız kavramlar boş, kavramsız algılar kördür."
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cohndoe
    cohndoe's avatar
    Erkek

Senin anlatımınla sanki vücut her an her koşula hazır kıta bekliyormuş hissi yarattı bende ve psikolojik açıdan da yorucu gibi sanki, sağlık yönünü bilemem de vücudun arada bir gevşemesi gerek ya, ki bunu da sıcacık bir banyodan başkası da yapamaz ya tatlı tatlı :)

cohndoe ///// ygzkoc ///// R10 YaÖzKo
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kafkavari
    kafkavari's avatar
    Erkek
    adsizcengaver bunu yazdı

Hocam soğuk duş iyidir ama biraz bilinçsizsin bu konuda sanırım. Bunun ani ölüme kadar gideri var. Ona göre yani... Kesinlikle bir doktora danış.

Hocam Abarttığımı Sanmıyorum ama dediğin gibi bir doktora danışmam gerekecek :-)

Mesele, Türkiye'nin şeftali yerine, motor üretmek istemesiydi. N. Erbakan
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Benim 185 kg gelen morbid obez bir arkadaşım var, şişgoluğundan dolayı sürekli ter basıyor günde 3-4 defa soğuk suyla duş alıyor hatta hamama filan gittiğimizde şok havuzundan filan çıkmıyor ama bırak kilo vermeyi sürekli alıyor, en son dayanamadı mideyi küçülttürdü 100 kg yakın kilo verdi şuan, gerçi oda pek tuaf bir işlem geldi bana çocuk ruh gibi ölü gibi geziyor öküzün trene baktığı gibi bakıyor millete,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Daniel-Koo
    Daniel-Koo's avatar
    Erkek
    Robinson_Crusoe bunu yazdı

Benim 185 kg gelen morbid obez bir arkadaşım var, şişgoluğundan dolayı sürekli ter basıyor günde 3-4 defa soğuk suyla duş alıyor hatta hamama filan gittiğimizde şok havuzundan filan çıkmıyor ama bırak kilo vermeyi sürekli alıyor, en son dayanamadı mideyi küçülttürdü 100 kg yakın kilo verdi şuan, gerçi oda pek tuaf bir işlem geldi bana çocuk ruh gibi ölü gibi geziyor öküzün trene baktığı gibi bakıyor millete,

tehlikeli hareket. umarım sağlığında bir sorun yoktur, komple checkup yaptırsın. şeker, tansiyon, kalp, böbrek, karaciğer ve kan değerleri. + pankreas. 

önemli. 

ne diyon?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

eger uyumak istiyorsam ilik-sicak suyla dus alirim

eger o gun dinc olmam gerekiyor ise ilik-soguk suyla dus alirim.

ama oyle civi gibi soguk suda (yazin birkac kez harici) hic dus almadim

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Enquinx35
    Enquinx35's avatar
    Erkek

ileride olacak sorunlar = eklem ağrıları , bel soğukluğu, ishal , kasık batmaları , idrar yolu hastalıkları , halsizlik.....

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cesnist
    Cesnist's avatar
    Erkek

Spor sonrası vücüt sıcaklığını düşürmek ve metabolizmeyı yavaşlatmak dışında yapmanın pek bir anlamı yok. Hocam sen birde tam tersini yapıyorsun.

طדṮ
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ersekmen
    Ersekmen's avatar
    Erkek
    baristbt bunu yazdı

suda sevişin

Adam haklı

Nasıl anlatsam, inandığın her şeye inanmıyorum. Biliyor musun bir gün gerçekten gideceğim. Neresi onu bilmiyorum. Kuş ölür , sen uçuşu hatırla ...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Baturay_Turkmen
    Baturay_Turkmen's avatar
    Erkek

Ankaralı olmam dolayısı ile soğuk su da rahat rahat yıkanabilirim ama ne gerek var sıcak iyidir :)

Fethiye de yakakent tesislerinde 6 derecelik su da 15 dakika kalana bedava yemek veriyorlar ben o su da 1.5 saat yüzdüm :)

Ne Mutlu Türk Doğana..