Sokağa Çıkma Yasağı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    by_Tet bunu yazdı
    RitmFarbRacourci bunu yazdı
    LaNCeLoT bunu yazdı
    Https bunu yazdı
    salihgs bunu yazdı

Ritmfarcochi yazı yazarken şu garip işaret ve simgeleri kullanmasan nasıl olur dostum vallahi senin yorumlarını okuyup anlamlandıramıyorum bu şeyler yüzünden

+1 gözlerim ve zihnim zarar görüyor hocam.

Bir ara biri eklenti yazmıştı galiba bu durum için.

ahdsgdajsdhg kim ya o eklenti yazan merak ettim :D 

@pskpt olabilir. Ya da buna yakın birşey olabilir. 

profil fotosunda;  i,(love)"<3",bot ,diye birşey vardı. ^^`

Ben yazmıştım, tekrar konu açabilirim.

Mümkündur. yazabilirsin.

ama sanki başka biri dâhâ vardı, adını(?) çıkaramadım. Sanki, Hristiyanlık'dan esinlendiği bir adı vardı. @Proust diyesim geliyor ama değil galiba.

~@~

konu dışı Cenk'e çok güldüm. 

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
Toplam Hit: 34103 Toplam Mesaj: 112
yasaklı