folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Soma Holding Çıkarttığı Kömürleri Nereye Satıyor?

Soma Holding Çıkarttığı Kömürleri Nereye Satıyor?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    he - siktirin gidin Highelf okuyun biraz amk.

Dzleme..

RitmFarbRacourci tarafından 16/May/14 17:11 tarihinde düzenlenmiştir

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rappermcs
    rappermcs's avatar
    Erkek
    HighElf bunu yazdı

Ulan ban yedirteceksiniz aq, bu mantıkla mı yürür ne aq. Bilmiyorsan yazma işte!

Rüzgar enerjisi kurulduğu alanlarda toplu kuş ölümlerine sebebiyet veriyor türkiye göçmen kuşların yörüngesinde bulunuyor. Türkyiede rüzgar santrali çevresel katliamdır.

siktirin gidin okuyun biraz amk.

hükümetle ilgili birşey yazmayın biliyorsanız yazın işte

heh tamam olur nükleer çok güzel bişey büyük usta uzun adam da çok güzel yapıyor nükleer i kıçımıza sokup ısınıcaz aydınlanıcaz herşey ucuzlayacak nükleer arabaları çalıştıracak benzin olmayacak dışa bağımlılığımız kalmayacak nükleer çok güzel bişey uzun adam saolsun usta yaptı hepsini nükleer süper on numara nükleer..

Buyur istediğin yorumu..

Paslanmış bir uygulama geliştirici.. #AnalistŞart
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EMRE955
    EMRE955's avatar
    Erkek
    ArduouS bunu yazdı

Bi madenin güvenliğini alamayan hükümet nüklierin altından kalkabilirmi? Kaç 284 kişinin ölümüne yol açar haberin varmı? Sıkıysa diyarbakıra yaptırın nüklier santrali ben varım ;)

diyarbakıra nükleer santral fikri süper fikir.. 

xxx
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Kurtulan madencilerin açtığı bir pankart görmüştüm.Bizi 2 gün sonra unutmayın yazıyordu.Ve unutuluyor işte.

Ülke olarak tarihin en büyük kıyımlarından birini yaşamışız.Hemde bunu ihmallimizden, beceriksizliğimizden, duyarsızlığımızdan yaşamışız.

Ölenlerin feryat figan eden aileleri provakatör oluyor.Ne hükümet ne de soma holding sorumluluğu kabul etmiyor.Suç yine işçilerde.

Her şey bir yana devlet adamlarının hiç samimi olmayan ve agrasif tavırlarını gazetelerden okumak zorunda kalıyoruz.

Böyle bir zamanda böyle konu açılır mı amk.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1234567B
    1234567B's avatar
    Erkek

Nükleermi? Güldürme beni 

arbeit macht frei
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

bizim kömürler hep somadan geliyo tonu 400 lira taşımayla 440 :)

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoToLeRaNcE
    NoToLeRaNcE's avatar
    Erkek

Şöyle yorum yapanlari cok merak ediyorum ne isle mesguller acaba ? Amk hepiniz mi profesor, uzman, herseyi bilen adamlarsiniz ? Madem bilginiz bole daglar kadar ne diye burda klavye basinda duruyosunuz ?

Asosyal hayatta yaşanan, Yasal bir masalım ..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Erkek

Usta hadi siyasi yazanlara neysede sen niye böle agresif agresif atarlanıyosun adamlar illa duymak istediğini mi sölesin. :)

Sakin olun az

www.kriptopedi.com
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bloom
    Bloom's avatar
    Erkek

Soma A.S. senede 6milyon ton uretim yapiyor, tonunu 24 dolara mal ediyorlarmis, TKi ise 130-140 dolar arasi.

6.000.000*24=144.000.000 dolar gibi bir rakam cikiyor.

Kacis odalari yok. En kucuk kacis odasinin maliyeti yanilmiyorsam 200.000 dolar. (40-50 civari kisi aliyor) 20 tane kacis odasi yapsan 4.000.000 dolar, 1000 kisinin hayatini kurtarma sansin var, belki su an ordakilerin hic biri olmeyecekti.

144.000.000 nerdeeee , 4.000.000 dolar nerde , yazik gunah ya.

Ruzgar enerjisi zimbirtilarini Izmir Foca'da askerken gormustum, cok verimli gibi gelmedi, bakiyorum bi gun donuyordu bi gun donmuyordu, bazen bir kaci donuyordu bir kaci donmuyordu, bir ruzgar degirmeninin maliyetinin 1.5 milyon tl oldugunu soyluyorlardi. 

Bortubocek sever
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jawsap67
    jawsap67's avatar
    Erkek

Türkiye nükleer işinde geç kaldı en az 10 tane olması lazımdı şimdiyeli :(

Düzen hayatından memnun, düzülen ne zaman değişecek
Toplam Hit: 5123 Toplam Mesaj: 39