Son Dakika Ajdara Rakip Çıkmış
-
-
ajdarın götünü seveyim bea :DD
edit:mesela yani..
-
euheuheuueh gelen gideni aratır :D lan ajdara kurban olurum ben, ajdaaar nerdesin gel bundan kurtar bizi.
-
ajdarı daşşaaa olamaz bu :D aslında flash a acı haayat a versek bu linki hemen ünlü ederler. vay mk hala kulaklarımda çınlıyor sesii. müslümün yandan yemiş alttan tepmiş kılpacinosu
-
Ayazda kalmış eşek gibi anırıyo eleman :)
-
sagopa kajmer dinliyordum bu ne a.q. :))
-
serbay57 (10 minutes ago) Show Hide Marked as spam0sen yarraa yemişin.adam yorumu yapmış a.q :D:D:D-------------------------------------------------http://www.youtube.com/watch?v=k4rPAMQEjfUdiğer videosu burdaki hit yorumum
-
:S:S:S sipastik herif
-
42 sanıye dayanabıldım
-
a.q bu ne ya :D euhue sesi gectim bazı yorumları size okutmaktan büyük seref duyyorum ::):)
la bu sarkiyi iskence aleti olarak millete dinletsen adam kafayi yer bu mesaji yazarken calan sarki sinirimi bozuyor bana eyvallah kafayi yedim
---------------------------------------
biliyordum ajdara bir rakip cikacagini...duetinizi sabirsizlikla bekliyorum..hatta ikiniz grup olusturun adida bosfor okuzleri olsun..
kızın neden kaçtını şimdi anlıyorum :Xd
hay masallah tüh tüh nazar degmesin aslan yigenim...bu sarki tutat abi ne dersen de ya...muhahahahahahah
ya olum harbi anormalsın sen ya dıger vıdeoda kameranın karsına gecıp sacma sapan hareketler yabıyorsun zaten sende anormal tıpide var hehueheueheu olum harbi cinayetsin anla artık sesin İĞRENNNNNNNNNNNNNNÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇ
benım boyle bır sesım olsa hayatta konusmam :D heueheuheueh
SniN Ask AcISı CeKmEn NoRmAL KaRDeS bu ses ne aq bnde bu ses olck bide sarkı söleip milletin agzına düscem kendimi bi kasık suda bogarım zuhahahahahah
canli performans.. alive performans hauehauhea
hahhahaha ! arkadaşım kusura bakma ama yorumlara baktım ve sesin hakkında iğrenç demekteler..! Aslında bir yanda onlara hak veriyorum! Yani kusura kalma Sende Ajdar gibisin bea!:D Ajdar bile senden iyi söyliyor kusura kalma heheheh neyse bye
Hay a.q senin özürlümüsün sen bunu insan yapamaz sen kesin hayvansın..
--------------------------------------- -
bence olay budur : http://www.youtube.com/watch?v=jKBKzRHZ2bM&watch_response sonuna kadar izleyin yada özellikle sonlarını izleyin ağzıyla yaptığı efektler beni bitirdi :)
Toplam Hit: 6197 Toplam Mesaj: 34