folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Sosyal Medya Hesaplarınızı Güçlendirin! | TBT'ye %20 İndirim | Facebook, Youtube, Tiktok, İnstagram

Sosyal Medya Hesaplarınızı Güçlendirin! | TBT'ye %20 İndirim | Facebook, Youtube, Tiktok, İnstagram

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    Coiner bunu yazdı
    DJ_Alper bunu yazdı
    Coiner bunu yazdı
    DJ_Alper bunu yazdı

https://fenomenevi.com/siparis-olustur/41-1000-gercek-turk-takipci/ 

şunun yaş aralığı nedir?

yani fenomen iş ortaklarınız hangi yaş aralığına hitap ediyor?

cinsiyet oranları nedir?

Cinsiyet karışık yaş oranları 18-30 yaş aralığında oluyor genelde Alber hocam

Yarın başlayacak 15k garanti takipçili bir çekiliş var bayan ağırlıklı istersen onun için görüşebiliriz 1M lik sayfalarda düzenlenecek büyük bir çekiliş 

hacı abi 55 yaş ve üstü bana hitap ediyor hacı bayan ağrılıklı genç takipçi gelir ama işime yaramaz :)

Senin müşterileri ınstagram'da arama sen bence çok yanlış yaparsın 😊👍

yok lan tamda intagram profilim 

ben müşteri yaş aralığı davranış biçimi ilgi alanları satış ve izlenme oranlarını takip ederim 

bende senin gibi düşünüyordum ama aldığım istatiksel raporlar şaşırttı dönüşler şaşırttı hep teyzeler yazıyo bana havale eft bilmezler kredi kartları zaten yok çektiğim eziyeti bilsen :)

neyse konu dağılmasın :) ama fenomenlerde orta yaş olsada işime gelir

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Coiner
    Coiner's avatar
    Erkek
    DJ_Alper bunu yazdı
    Coiner bunu yazdı
    DJ_Alper bunu yazdı
    Coiner bunu yazdı
    DJ_Alper bunu yazdı

https://fenomenevi.com/siparis-olustur/41-1000-gercek-turk-takipci/ 

şunun yaş aralığı nedir?

yani fenomen iş ortaklarınız hangi yaş aralığına hitap ediyor?

cinsiyet oranları nedir?

Cinsiyet karışık yaş oranları 18-30 yaş aralığında oluyor genelde Alber hocam

Yarın başlayacak 15k garanti takipçili bir çekiliş var bayan ağırlıklı istersen onun için görüşebiliriz 1M lik sayfalarda düzenlenecek büyük bir çekiliş 

hacı abi 55 yaş ve üstü bana hitap ediyor hacı bayan ağrılıklı genç takipçi gelir ama işime yaramaz :)

Senin müşterileri ınstagram'da arama sen bence çok yanlış yaparsın 😊👍

yok lan tamda intagram profilim 

ben müşteri yaş aralığı davranış biçimi ilgi alanları satış ve izlenme oranlarını takip ederim 

bende senin gibi düşünüyordum ama aldığım istatiksel raporlar şaşırttı dönüşler şaşırttı hep teyzeler yazıyo bana havale eft bilmezler kredi kartları zaten yok çektiğim eziyeti bilsen :)

neyse konu dağılmasın :) ama fenomenlerde orta yaş olsada işime gelir

Olursa 40+ çekiliş kitlesi haber veririm 😇👍

www.fenomenevi.com | Sosyal medyanın her mecrasında 6 yıldır kesintisiz olarak müşterilerimize destek vermekteyiz. Amacımız müşteri deneyimini en üstte tutmak ve hizmetlerimize 24 saat devam edebilmek. Fenomenevi.com adresinden 7/24 kesintisiz olarak sipariş verebilirsiniz...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Coiner
    Coiner's avatar
    Erkek

Yeni haftaya merhaba! Up olsun :)

www.fenomenevi.com | Sosyal medyanın her mecrasında 6 yıldır kesintisiz olarak müşterilerimize destek vermekteyiz. Amacımız müşteri deneyimini en üstte tutmak ve hizmetlerimize 24 saat devam edebilmek. Fenomenevi.com adresinden 7/24 kesintisiz olarak sipariş verebilirsiniz...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aliosmansert
    aliosmansert's avatar
    Erkek

1000 instagram takipi alındı. 

Ekstra hizmet bedelide geliyor onu anlamadım.

Takipçiler gelmeye başladı :) 

sert
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Coiner
    Coiner's avatar
    Erkek
    aliosmansert bunu yazdı

1000 instagram takipi alındı. 

Ekstra hizmet bedelide geliyor onu anlamadım.

Takipçiler gelmeye başladı :) 

Kredi kartı ile ödemelerde malesef sanal pos sistemi komisyon kesiyor hocam önüne geçebilmek için eft/havale ile ödemeyi seçebilirsin, birçok banka var illaki bir tanesine havale yapabilirsin 👍😊

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek

Nasıl Twitter yok ya? Sadece Twitter like istiyorum :(

Fuck Mobb Deep Fuck Biggie Fuck Bad Boy as a staff record label and as a mother fuckin crew. En büyük hayalimi sordu geçenlerde birisi Midtown metrosundan inip Broadwayde bir kaç tur attıktan sonra Union Square Park karşındaki Starbucksda bir kahve içmek.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aloryan
    Aloryan's avatar
    Erkek

YouTube beğeni yok mu hocam

Her zaman derim = Bilmemek Ayıp deil Ögrenmemek Ayıp
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Coiner
    Coiner's avatar
    Erkek
    Aloryan bunu yazdı

YouTube beğeni yok mu hocam

Whatsapptan yazarsan yardımcı olayım hocam 😇👍

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Coiner
    Coiner's avatar
    Erkek
    RotKerim bunu yazdı

Nasıl Twitter yok ya? Sadece Twitter like istiyorum :(

Twitter servislerinin hiçbiri stabil çalışmaz hocam çünkü günlük güncelleme olur twitterda ve bot hesaplar banlanır o yüzden satışa açmıyoruz 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aloryan
    Aloryan's avatar
    Erkek

YouTube beğeni alındı teşekkürler fazla fazla geldi sağolsun

Her zaman derim = Bilmemek Ayıp deil Ögrenmemek Ayıp