Sosyal Medya Hesaplarınızı Güçlendirin! | TBT'ye %20 İndirim | Facebook, Youtube, Tiktok, İnstagram
-
Coiner bunu yazdıDJ_Alper bunu yazdıCoiner bunu yazdıDJ_Alper bunu yazdı
https://fenomenevi.com/siparis-olustur/41-1000-gercek-turk-takipci/
şunun yaş aralığı nedir?
yani fenomen iş ortaklarınız hangi yaş aralığına hitap ediyor?
cinsiyet oranları nedir?
Cinsiyet karışık yaş oranları 18-30 yaş aralığında oluyor genelde Alber hocam
Yarın başlayacak 15k garanti takipçili bir çekiliş var bayan ağırlıklı istersen onun için görüşebiliriz 1M lik sayfalarda düzenlenecek büyük bir çekiliş
hacı abi 55 yaş ve üstü bana hitap ediyor hacı bayan ağrılıklı genç takipçi gelir ama işime yaramaz :)
Senin müşterileri ınstagram'da arama sen bence çok yanlış yaparsın 😊👍
yok lan tamda intagram profilim
ben müşteri yaş aralığı davranış biçimi ilgi alanları satış ve izlenme oranlarını takip ederim
bende senin gibi düşünüyordum ama aldığım istatiksel raporlar şaşırttı dönüşler şaşırttı hep teyzeler yazıyo bana havale eft bilmezler kredi kartları zaten yok çektiğim eziyeti bilsen :)
neyse konu dağılmasın :) ama fenomenlerde orta yaş olsada işime gelir
-
DJ_Alper bunu yazdıCoiner bunu yazdıDJ_Alper bunu yazdıCoiner bunu yazdıDJ_Alper bunu yazdı
https://fenomenevi.com/siparis-olustur/41-1000-gercek-turk-takipci/
şunun yaş aralığı nedir?
yani fenomen iş ortaklarınız hangi yaş aralığına hitap ediyor?
cinsiyet oranları nedir?
Cinsiyet karışık yaş oranları 18-30 yaş aralığında oluyor genelde Alber hocam
Yarın başlayacak 15k garanti takipçili bir çekiliş var bayan ağırlıklı istersen onun için görüşebiliriz 1M lik sayfalarda düzenlenecek büyük bir çekiliş
hacı abi 55 yaş ve üstü bana hitap ediyor hacı bayan ağrılıklı genç takipçi gelir ama işime yaramaz :)
Senin müşterileri ınstagram'da arama sen bence çok yanlış yaparsın 😊👍
yok lan tamda intagram profilim
ben müşteri yaş aralığı davranış biçimi ilgi alanları satış ve izlenme oranlarını takip ederim
bende senin gibi düşünüyordum ama aldığım istatiksel raporlar şaşırttı dönüşler şaşırttı hep teyzeler yazıyo bana havale eft bilmezler kredi kartları zaten yok çektiğim eziyeti bilsen :)
neyse konu dağılmasın :) ama fenomenlerde orta yaş olsada işime gelir
Olursa 40+ çekiliş kitlesi haber veririm 😇👍
-
Yeni haftaya merhaba! Up olsun :)
-
1000 instagram takipi alındı.
Ekstra hizmet bedelide geliyor onu anlamadım.
Takipçiler gelmeye başladı :)
-
aliosmansert bunu yazdı
1000 instagram takipi alındı.
Ekstra hizmet bedelide geliyor onu anlamadım.
Takipçiler gelmeye başladı :)
Kredi kartı ile ödemelerde malesef sanal pos sistemi komisyon kesiyor hocam önüne geçebilmek için eft/havale ile ödemeyi seçebilirsin, birçok banka var illaki bir tanesine havale yapabilirsin 👍😊
-
Nasıl Twitter yok ya? Sadece Twitter like istiyorum :(
-
YouTube beğeni yok mu hocam
-
Aloryan bunu yazdı
YouTube beğeni yok mu hocam
Whatsapptan yazarsan yardımcı olayım hocam 😇👍
-
RotKerim bunu yazdı
Nasıl Twitter yok ya? Sadece Twitter like istiyorum :(
Twitter servislerinin hiçbiri stabil çalışmaz hocam çünkü günlük güncelleme olur twitterda ve bot hesaplar banlanır o yüzden satışa açmıyoruz
-
YouTube beğeni alındı teşekkürler fazla fazla geldi sağolsun
instagram instagram takip takipçi instagram takipçi arttırma smm insta instagram beğeni youtube izlenme instagram beğeni al instagram takipçi artır instagram takipçi satın al instagra instagram takipçi satış instagram hile instagram hileleri insta takip insta takipçi hile instaram takipçi hile instagram hilesi instagram beğeni satış instagram beğeni yükseltme