Sournak Mobil - Kişisel Para Hesabı - Gelir,Gider Programı Versiyon 1
-
Merhaba üstadlar,
Sournak Mobil
Sournak mobil adında basit bir gelir,gider hesabı tutmak için program yazdım. Program kısaca banka hesaplarınızı, kredi kartlarınızı, ödemelerinizi, gelirlerinizin raporlarını tutuyor. şuanki versionu android üstünde yayına verdim. önümüzdeki ay ios store üstündede kullanıma sunulacak.
Gördüğünüz görsel veya yazılımsal hataları, iyileştirmeleri ve eklenmesini istediklerinizi tavsilerinizi yazarsanız çok sevinirim. Uygulamanın şuaki versionunu beta olarak düşünebilirsiniz.
Google Play indirme linkleri:
Google play görselleri öylesine eklenmiştir. Gün içerisinde düzeltilecek.Reklamlı versiyonunda sadece giriş ekranında reklam vardır.
https://play.google.com/store/apps/details?id=spaceandtab.com.sournakmobil
reklamsız versiyonunu buradan satın alabilirsiniz.
https://play.google.com/store/apps/details?id=spaceandtab.com.sournakmobilnoads
Versiyon 2 de gelecekler.
IBAN, KK No kopyalanması.
Gelir, Gider işlemlerinde döviz, altın ve kripto para işlemlerinin de geçerli olması.
Borsa, Kripto Borsası ve döviz kurlarının anlık takip edilebilmesi için canlı takip ekranı.
Hatırlatıcı özelliği.(Teoride var iosu bekliyorum sadece)
Önemli Not: uygulama çekirge ve benim tarafımdan test edildiği için gözden kaçan hatalar olabilir. Şimiden kusura bakmayın.Soranlar için: uygulama webviewdir alt yapısı .net, bootstrap,mysql,java. sizden rica site adresini public etmezseniz sevinirim :)
furkiak tarafından 30/May/20 22:43 tarihinde düzenlenmiştir -
Indirdim ama gömülü web browser açtı sadece xd üstte adres çubuğu falan da var
Direkt siteden kullanırım appe ne gerek var o zaman
-
yolbulucu bunu yazdı
normalde twa kullanıyor hocam neden sende adres çubuğu çıktı bilmiyorum normalde çıkmaması gerekiyor :) ( müsait olrusan bi ekran görüntüsü atıp, telefon marka modelini söylermisin pm ile)
uygulama içinden açmak mecburi olucak hocam direk browserdan girdiğinde uygulamanın açılmamasını sağlayacağım. ki zaman masaüstü görünümü yok :)
-
altyapı nedir
-
hipokondriyak bunu yazdı
altyapı nedir
.net + mysql + bootstrap + android tarafı java
-
furkiak bunu yazdıhipokondriyak bunu yazdı
altyapı nedir
burdaymıs abı pwa sanırım :) aspx
iosta webview yapılıyor mu ?
-
hipokondriyak bunu yazdıfurkiak bunu yazdıhipokondriyak bunu yazdı
altyapı nedir
burdaymıs abı pwa sanırım :) aspx
iosta webview yapılıyor mu ?
bazı şartlara uyarsan izin veriyorlar hocam
-
furkiak bunu yazdıyolbulucu bunu yazdı
normalde twa kullanıyor hocam neden sende adres çubuğu çıktı bilmiyorum normalde çıkmaması gerekiyor :) ( müsait olrusan bi ekran görüntüsü atıp, telefon marka modelini söylermisin pm ile)
uygulama içinden açmak mecburi olucak hocam direk browserdan girdiğinde uygulamanın açılmamasını sağlayacağım. ki zaman masaüstü görünümü yok :)
Telefon one plus 7
Edit : default browserim Edge, belki onla alakası vardır
yolbulucu tarafından 30/May/20 21:27 tarihinde düzenlenmiştir -
yolbulucu bunu yazdıfurkiak bunu yazdıyolbulucu bunu yazdı
Telefon one plus 7
Edit : default browserim Edge, belki onla alakası vardır
büyük ihtimalle hocam. normal web view performans sıkıntısı çıkardığı için chrome kullandım. sanırım chrome yok sende :)
-
Satınaldım. Kurcalayalım biraz.
-
sanane bunu yazdı
Satınaldım. Kurcalayalım biraz.
çok saolasın hocam kesene bereket umarım beğenirsin. görüşlerini bekliyorum :)