Spotify Muzik Listesini Youtube Musice Aktarma
-
Gencler spotiye daha fazla katlanamiyorum artik
1 senedir premium olmama ragmen utube music kullanmiyordum ama artik utubea gectim
Simdi bazi siteler var aktarim yapan ama elin sitesine kullanici bilgilerimi girmek gerekiyor yokmu bunun baska yolu
DestinatioN tarafından 12/Ara/22 19:25 tarihinde düzenlenmiştir -
Takip, spotify dan tiksiniyorum.
-
Spotify'i sevmemenizin bir sebebi var mı? Avukatı değilim, sadece bilmediğim bir şey var mı diye merak ediyorum. İlk çıktığından beri sürekli legal olarak kullandığım tek program:)
-
ayd bunu yazdı
Spotify'i sevmemenizin bir sebebi var mı? Avukatı değilim, sadece bilmediğim bir şey var mı diye merak ediyorum. İlk çıktığından beri sürekli legal olarak kullandığım tek program:)
arayüz bok gibi, anlatmaya yoruluyorum. YTM candır.
-
spotify iyi hoş güzel de ısınamıyorum ben de. spotify almazken youtube kullandığım için beni tanıyor ibne tam listemi arka arkaya çalıyor.
-
ayıracaksın 2 saat oturup yapacaksın hocam. en güvenli yöntem bu ben böyle yaptım :)
-
deezer, yutub muzik, apple müzik hepsini denedim ama spotify in kalitesini göremedim kalite derken bana sundugu öneriler vb.. tam tarzımda olyuor duygu durj a göre güzel şeyler öneriyor.
açıkçası spotify ve yutub parasını sonuna kadar hak ediyor ((yutub muzik hariç)
-
Daha önce https://www.tunemymusic.com/ denemiştim. Arada atladığı ya da yanlış şarkıyla (cover şarkılarla karışabiliyor bazen) eşleştirdiği oluyor ama genel hatlarıyla uyumlu listeler oluşturuyordu. Sanırım daha da gelişmiştir.
-
KaptaN bunu yazdı
deezer, yutub muzik, apple müzik hepsini denedim ama spotify in kalitesini göremedim kalite derken bana sundugu öneriler vb.. tam tarzımda olyuor duygu durj a göre güzel şeyler öneriyor.
açıkçası spotify ve yutub parasını sonuna kadar hak ediyor ((yutub muzik hariç)
bende tam zıttını spotify için diyorum :W
belirli bi yerden sonra spotifyın shuffle algoritmasının yarra yiyip düzelmediğini düşünüyorum. hatta 1 - 2 hafta shuffledan sunduğu her parçaya dislike attım belki farkeder artık bu tarz şarkılar istemediğimi diye ama nafile.
YTM candır. ben aşırı beğeniyorum algoritmasını.
-
-
dcpromo bunu yazdıayd bunu yazdı
arayüz bok gibi, anlatmaya yoruluyorum. YTM candır.
abi ytm hakkinda bilgili bi abiye benziyorsun. bi iki sorum olacak, var mi sen bilirsin.
1. Örneğin duman'in tüm albümlerini indirsin. telefonumda olsun. kafama estikce actiğimda internettten değil telefonumdan calsin diye dumani ekleyeceğim bir yer var mi ?
2. akıllı indirme gibi bir yapisi mevcut mu ? Ben apple müzik kullanıyordum. ytm ye geçtim biraz zorlandım bu konuda. Arabada iken 2-3 kez dinlediğim parcayi cache kaydedip oradan caliyordu apple müzik. ama youtube da bu yok galba yada bi yerden aktif mi etmem gerekiyor ?
3. Uzaktan yönet mevcut mu ? Ben pc den aciyorum müziği veriyorum ev sistemine. Havuza giriyorum. hoop müzik değiştireceksem havuzdan çık git pc den müziği değiştir hoş değil. Evi su yaptim diye hatun dan laf ye. onun yerine telefondan "hey siri ytm den XXX parcasini çal" demek çok işime gelir.