Spotify Resmi Olarak Türkiye'de!
-
Selam millet,
Deezer'dan daha önce türkiye pazarına girmeye calismislardi ama muyap sorunlarını asamamislardi. son 6 aydir bildigim kadarıyla bu sorunlarla ugrasıyorlardı..
isvec cikisli sanırım benim fikrimce dunyanın en muhtesem müzik dinleme programı artık resmi olarak türkiye de launch edildi.
premium üyeliği 9.99 tl /iphone da vs kulanabiliyorsunuz/
normal üyelik 4.99 ve ücretsiz üyelikte bulunmakta. ücretsiz de müziklerin arasında reklam vs var..
kesinlikle tavsiye etmekteyim. bağımlısı olacaksanız...
Detaylar için:
https://www.spotify.com/tr -
Crack?
-
okuma yazma?
-
Gunun en guzel haberi bu !! 30 TL ye yurtdisindan aliyordum amk ..
-
ya bi linke tıkla amk :D
-
Bu ne lan letonya :D
-
Bende "ülkende kullanılmıyor" yazıyor kayıt olamıyorum.Bunun gibi bir site daha vardı hacılar yine çok büyük bir siteydi onu yazar mısınız.
-
direnletonya.d
-
geçen bu spotify i indircektim ülkenizde olmuyo diye terslemişti indirtmemişti, denerim bi ara. benim önerim de musixmatch, çok sağlamdır. bu shazam daki gibi müzik tanıma olayı var ama shazamdan bikaç bin kat daha çok müzik tanıyo :) tanıdı müziğin albümünü, söz-müzik sahibini, albüm sahibinin diğer müziklerini(dinleme ve youtubedan izleme imkanıyla) listeliyo. fix metadata özelliğiyle müziğin radio editine kadar ismini düzeltiyo, şarkının sahibini, albümünü düzeltiyo. premiumda olan fix album cover özelliği var kullanmadım ama tahminim o da kaliteli bi şekilde albüm resimlerini çıkartıyodur. bunda da spo daki gibi premium üyelik sadece reklamı kaldırıyo. reklam da şarkı listesinin altında çıkan ufak bişi pek dert değil, müziklerin arasına filan reklam atmıyo fizydeki gibi.
http://musixmatch.com/ sitelerinin tasarımları da benziyo :)
-
ne yaptıysam spotify çalıştıramadım kullanıcı adı şifre giriyorum entera basıyorum kilitleniyor
Edit : Reset atınca düzeldi.
KaRaKuLe tarafından 23/Eyl/13 23:40 tarihinde düzenlenmiştir -
musixmatch i yapanlar da zaten spotify ekibinden diye biliyorum..
uygulamanın en büyük özelligi desktop da icine app gömülebiliyor.
kullandıgınız zaman ne demek istedigimi anlayacaksınız..
benimkiler sol da app finderin altında. en cok indirilenler assagida..